-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Ezeket az adatoka fedélzetiből szeditek?? Egy rendes 100 lovas TDI 5 litert eszik százon tankolás szerint. Akinek 3,9 et eszik, annak szívesen kiszívom a tankot, kap 3,9 liter gázolajat és uzsgyi.
Enkem is 1.9 van, tudom miket irkál a BC, meg azzal is tisztában vagyok, mennyit tankolok, és milyen távra.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Kornel
veterán
sose vennek 206-ot, de peugeot-ot se. vezettem 206-ost,de nem kene. meg a regi swiftembe is nagyobb a labterem,illetve a fejem se verem be az ajtoivbe,ellenben a 206-al, mindketto teljesen hatrahuzott ulessel. valami jo diesel amugy alternativaja lehetne a gazos swiftnek,de megkimelt dieselt kifogni eleg nehez.
-
-
8th
addikt
válasz Balupapa #14666 üzenetére
Állítólag az Aral Ultimate Diesel a csúcs a kúton tankolható gázolajok közül. De tőlünk sajnos kivonultak.
...
-
Nordik
őstag
válasz Balupapa #14670 üzenetére
Ma sima 95-ös árán tankoltam MaxxMotion-t. Elfogyott a sima.
Egyébként én is kezdek átszokni az OMV-re, eddig ilyen kis magánkutakon tankoltam, az OMV pedig csak 1-2 forinttal drágább ezeknél. Illetve én úgy hallottam, hogy a nyugati határszélen még biztosabb, hogy osztrákiából jön a benzin. Sokan dícsérik.
[ Szerkesztve ]
-
Kezditek elvenni a kedvem...én meg lassan 6 éve Shellezek. MOL-r egy párszor nagyin csúnyán megszívtam.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Balupapa
senior tag
-
-
A Shell is osztrákból hozza a vpowert, nem?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #14694 üzenetére
Nem. Ha kúton tankolok, Tecsós Shell. Legjobb + legolcsóbb.
neduddki : fogalmam nincs, nagyon régen volt az már...
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Szegedieknek:
Melyik a legolcsóbb Shell kút? -
Rick4
félisten
válasz 8nemesis8 #14696 üzenetére
Nekem az Algyői úti, mert itt van 600m-re. Holtankoljak szerintem megmondja, de az is ezt mondja, nem?
Bár a blikk ugyanannyi, a jégkrém ugyanannyi, az ásványvíz ugyanannyi, más meg nem veszek.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Revolut
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...