- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Videó stream letöltése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickyy
senior tag
válasz
TechN7ne #30999 üzenetére
Láttam sok üzeneted, mikor ötven hozzászóláson át taglalod, miért ne vegyenek AMD kártyát a többiek, mert az instabil, és hogy ez a Milyen VGA-t vegyek topic a "Radeon" topic, ahogy említetted, mert mindenki AMD-t vesz, bár érveket nem írtál arra, hogy miért instabilak, mindenki szétoltott.
Nem értem, hogy érted, hogy te tudsz tanácsot adni bárkinek velem ellentétbe, minden írásodat javítja valaki, amikor B75-ös lappal ajánlod az i5 3570K-t és még sorolhatnám tovább, ha kicsit visszakeresgélnék, de nem érdekel. Sok kifogásolható nincs abban amit írok, nyilván néha hibázok, ahogy mindenki más.
Tény hogy nincs közöm hozzá, ahogy neked sincs hozzám, csak pusztán tényeket közöltem veled, ha már letámadsz. Senki ne mondta, hogy ne írogass, el sem tudod képzelni, hogy ahogy írtad te engem mennyire hidegen hagysz.
"Mr. Nagy okos,Szakember úraság"- nagy a képzelőerőd, hogy ilyen jelzőkkel illetsz, de legalább tudok írni veled ellentétbe.
Érdekes, hogy nem lehet hozzászólni a logout "írásodhoz", félsz, hogy ott még többen szétoltanának a copy-ért..
Én itt be is fejeztem a témát, mert nem OFF-olok, meg teljesen felesleges neked írni, ha szeretnél valamit ott a privát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Gamer számítógép! ROG STRIX B550 // Ryzen 5 5600x / 1,5 tb / 16gb ram/ Asus rtx 3060 12gb .... stb
- ASUS ROG Strix GA15. B550 alaplap, Ryzen 5 5500, Rtx 3060 12gb ,16gb ddr4, 500W , 240gb ssd , rgb
- Warhammer Space Marine 2 Steam kulcs
- Gamer PC eladó!
- I7-4770k, Kingston HyperX Beast DDR3 4X4 16GB, Z97X-Gaming 3, Arctic Freezer i35, Félkonfig eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest