Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
törölt tag
válasz fatallerror #5640 üzenetére
Létezik olyan h LINK nyomógomb, amellyel be lehet szúrni HTTP hivatkozásokat, legközelebb használd.
-
Milka 78
nagyúr
Na akkor ide is Vedd nyugottan az MSI-t.Nézd meg az adatlapom és ott a bizonyíték.Az összes cuccom húzva(+3 író,2 winyó) van egy olyan MSI lapban ami gyengébb mint amit neked ajánlottunk.A gép éjjel nappal ment(most már nem amióta két gépem van)mint fájlletöltő.Először egy x3 720Be volt széthúzva,most meg x4B50 és nics vele semmi gondom.Amíg Giga lapom volt remegve vártam,hogy mikor jön új Bios,de amióta MSI-m van nem is érdekel,mert egyszerűen megy minden.Amúgy meg egy fenti sor megfogott,hogy valahogy így szólt"MSI-t ne csak ha intel".Hááát jacsak az a bökkenő,hogy ez az MSI az eddigi egyik legjobb AMD-s lapot alkotta meg amit úgy hívnak,hogy MSI 790FX GD70,szóval no para!Pár éve volt az MSI-nek egy rakat gyenge lapja,de az már a múlt.Engem is frankón dilajnak néztek,hogy mért ilyen lapot veszek és láss csodát és mégis elégedett vagyok vele,pedíg én eléggé kártékony vagyok a gépre nézve De azért,hogy bezavarjak...most beszéltem egy elégedett ASrock tulajjal is
[ Szerkesztve ]
-
csandanyi
csendes tag
Hello..
Nem vagyok csak 1 napja ezen az oldalon, de ugy nagyjából értek a gépekhez. Az egyik ismerősöm viszont számítástechnikával foglalkozik és ő ajánlotta ezt az alaplapot: http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-890xa-ud3_20.html . Szerintem nagyon megéri az árát, jó minőség és megbízható.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest