Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• apróka

csendes tag

válasz #98593280 #37700 üzenetére

Szia(sztok)!

Az lenne a kérdésem, hogy ez a proci AMD AM3 Phenom™ II X4 955 BOX Black Edition kicsit megtunningolva megelőzné-e a Core i3-2100-at, mivel tudtommal azt nem lehet tunningolni. Vagy egy 965 BE nem lenne jobb?
    Kb. meddig lehet felhúzni az AMD-t? 1600-as memóriát tudtommal támogat, és ha majd esetleg cserélném Bulldozerre, akkor a gyorsabb RAM-mal jobb lenne sztem. (javíts ki ha tévedek) :)

Szerintem ezt az SSD-t hagyjuk, olvastam róla pár dolgot. Gyorsnak gyors, de nagyobb az esély rá, hogy megadják magukat. normál wincsihez hasonlítva.

64bites Win7 -Ultimate-nek 4 GB RAM elég lesz? Nem vagyok benne teljesen biztos.

ASROCK alaplapot nem nagyon ismerem. Eddig Asus vagy Gigabyte alaplapokkal foglalkoztam. Jó ötlet az USB3 és a SATA 3. Kell még ezen kívül valamire odafigyelni, persze AM3+ os foglalatú lapokra gondolok. Megbízható az Asrock annyira mint pl ASUS
    Ilyen árban lehet kapni ASUS lapot?

A tápban van mindenféle védelem? Ha húzom a procit, akkor ki fogja tudni szolgálni árammal?

Erről a kártyáról mit gondoltok? VTX3D VX6790 1GBD5-DH 1GB GDDR5 PCIE

Egyenlőre ennyit tudok kérdezni, de ha nembaj akkor majd még "zaklatlak" titeket. :D

[ Szerkesztve ]

Aktív témák