Hirdetés

Aktív témák

• csiga8

senior tag

válasz C0d3r #37686 üzenetére

Értem.

Ezek szerint az Asus ebben az esetben jobb, mint a Giga. Régen szerettem az Asust, de aztán egyre több nyűg volt vele. Megnézem, mára már biztos jó!

A proci gyakorlatilag végleg maradna kifáradásig. Memória bővítést könnyen és utólag is lehet eszközölni, a videokártyát meg könnyebb cserélni és nagyobbat is esik az értéke. Aztán 3-4-5 múlva megint full csere...

Mondjuk ez az én meglátásom, de nem vagyok benne szaki.

A hűtő teljesen jó, máshol is ajánlották. Annyi plussz még belefér.
    A memória is teljesen jó! Lassan alakul a teljesség!

Az Nvidia videokarikat mostanában már nem ismerem, legutoljára nekem a Ti4200 volt. Ez a GTS 450 is jó ötlet lehet, köszönöm a tippet!

Köszönöm a segítséget, :R az alaplapon még rágódom, meg átnézem mi a különbség a Gigához képest.

A felbontással most megfogtál. A Crysis-sel játszik, játszott azt hiszem a "kisasszony". Az tán zabálja a vasat, de nem tudom, és azzal nem játszom.

Az Intelt szintén nem ismerem, legutoljára 1200 Tualitinem volt. Jó volt, nem vitás.

Ha egy saját ötletet dobsz össze játékra, azt megköszönöm.
    A hűtő jó és csendes. Azon ne változtassunk. A memoriát máshol is ajánlják, ergo az is jó.
    Hogy az alaplap, proci, videokártya AMD-Intel vonalon milyen ötleted van, azt megköszönném, ha megírod.

Aktív témák