Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
apróka
csendes tag
Üdv Mindenkinek. A segítségeteket kérném.
Szeretnék egy új "időtálló" gépet és ebben kérném a segítségeteket.
Legutóbbi gépemet 2007 környékén vásároltam, ASUS K8N, AMD A64 3000+ 2GB DDR400, Nvidia Galaxy 7600GT, Samsung HD403LJ 400GB SATAII, Chieftec 350W. Az imént említett alkatrészekből szerintem semmit nem tudok felhasználni az új géphez.A monitorom egy ASUS VH196 19" LCD max felbontás 1440*900 ez marad mindenképp.
Marad a bill az egér és a külső wincsi.Kb.100-120e ft-om lenne a gépre. Ha a 400-as wincsi jó lenne az új géphez, akkor az is maradna.
Igazából mindennapi dolgokra (net, letöltés, dvd írás, film nézés) használom a gépem, de sajnos a HD minőségű videókkal már nem bírkózik meg. Átlag 2 havonta filmeket konvertálgatok amatőr szinten. Szeretném ha a mostani játékok (F.E.A.R. 3 DIRT 3 Crysis 2 közepes beállításokon max 1440*900 elszaladgálnának rajta.
Szeretnék valami megbízható alaplapot, NO tunning, legyen benne elegendő hely a memória moduloknak, meg a VGA is elférjen, később megjelenő új processzorokat is támogasson. PS/2 a bill és egérnek. kb 20e ft.
Kinéztem procinak az Intel Core i3 2100-at. kb 26e ft.
Memóriából 8GB-ot szeretnék, de nem tudom, hogy KIT-be vagy egy darabban érdemes-e megvenni. kb 15e ft.
VGA-val gondba vagyok, fogalmam sincs melyiket érdemes megvenni. Mostanában olvastam, hogy az ATI HD5830-as jó vétel lenne, csak már ritkaság számba megy, ezzel egyenértékű Nvidia megoldás érdekelne inkább (ár és teljesítmény). kb 30e ft
Tápból olyan lenne jó ami későbbi CPU/VGA csere esetén is meghajtaná a rendszert. kb 15e ft.
Ház.......... hát fingom sincs milyet. Se nem túl csicsásat se nem ósdit. Jól szellőzős legyen, állítólag jó ha alul van benne a táp Legyen "szép" kb 10e ft.
ODD: eddig egy fehér Pioneer DVR-116D tette a dolgát, ha van most jó vétel, akkor 5e ft-ot megér az új.Összesen kb 120e ft.
Remélem a Windows 7 x64 lassulás mentesen fog rajta menni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- További aktív témák...
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest