Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petee1983
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám remélem tudtok segíteni! Lehet User error lesz mivel nem nagyon értek az összeszerelésekhez.
Nem rég rakattam össze egy gépet a pcx-en vga nélkül,most került bele egy msi gtx 1070 gaming x a konfig:
Lap: asrockh170Mpro4
cpu: i7 6700
Vga: Msi gtx 1070 gaming x
hűtő: be quiet pure rock
mem: 16GB Hyperx fury
ház: Fractal Design core 1500
táp: Fsp hyper m 600A kérdésem az lenne hogy néztem a pci express slot on ilyen elhúzhatós a műanyag pöcök amibe bele is ment szépen a kártya. Csak az a gond hogy ki akartam venni és nem fértem hozzá ahhoz a kis műanyag pöcökhöz így nem tudtam kézzel kipattintani mert kevés hely van a házban a hűtőborda miatt. Az lenne a kérdésem hogy mivel tudom kipattintani vagy elhúzni úgy hogy ne kelljen levenni a hűtőbordát meg a ventilátort.
Magyarán szólva hogy tudom kinyitni mert amikor a másik végéből ki szedtem a csavarokat ott már engedte volna ki de jobb oldalt a műanyag pcök nem engedte.Peti
-
Petee1983
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
30k alatt lehet megbízható USB3 SATA3 1156 foglalatú alaplapot kapni?[ Szerkesztve ]
Peti
-
Petee1983
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogya Gigabyte GA-81945P-G-RH belemennek-e a core2 -es procik mert a foglalata lga 775, viszont a kiskönyve pentium 4 és pentium D ír támogatott prociknak. Most egy p4 2,8 Ghz proci van benne és leszeretném cserélni valami 2 magosra csak azt nem tudom pontosan hogy milyen 2 magos procik mennek bele a lapba.
Valaki leírná nekem hogy milyen 2 magos procikat támogat az alaplap! Válaszokat előre is köszi! Üdv!Peti
-
Petee1983
csendes tag
Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e már arról valamit tudni hogy a jövőre érkező buldózer proci menni fog-e am3-as alaplabban?
Peti
-
Petee1983
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy játék szempontjából melyik procit érdemesebb megvenni: Intel Core i5 750 Boxed vagy AMD Phenom II X6 1055T Boxed? Ja és hogy az előbb említett procikhoz milyen alaplapokat ajánlotok, amivel ki lehet rendesen hozni belőlük rendesen a teljesítményt. Videókari helyzetbe ebben gondolkozok: Asus EAH5770 CuCore/2DI/1GD5 1024MB PCIe. Esetleg vidókariban van más ajánlás? Memóriát milyet vegyek? Kingstone? Válaszokat előre is nagyon köszi! Üdv.
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel Desktop Board DH87RL alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest