Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
carrot
tag
Gyerekeknek kellene vennem egy nagyon olcsó AM3as lapot. Ezt néztem ki. Nincs tunning, crossfire, meg egyem-begyem, egyszerű ddr3as lap kell. Mehet? Köszi.
-
carrot
tag
Sziasztok és kellemes ünnepeket!
Tunningra és crossfireX-re kérdezném, h milyen alaplap (am3 socket-re) dukál, persze ha lehet ne a legdrágább legyen. Pl ez: Biostar TA790GX3 A3+, v más esetleg? Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
carrot
tag
Kérdezném, hogy egy x2 250es procihoz milyen lapot ajánlanátok? Húzva nem lesz, minden alapon járna. Árban max 25k-t adnék. Nem tudom, hogy ddr2, vagy már ddr3 memóriákkal érdemesebb-e. Rengeteg irodai munka, meg alkalom adtán játékokra állítom össze. Köszönöm a véleményeket!
-
carrot
tag
Találtam 1 Gigabyte GA-M57SLI-S4, sztem elég jó, szerintetek?
köszi, üdv!
-
carrot
tag
nem azért mert raknék bele (nincs is rá szükségem), de tényleg jól olvaastam, h ebbe ez a giga (Gigabyte GA-MA69G-S3H sAM2) alaplap támogatja a Phenom fenegyerekeket?
üdv
-
carrot
tag
Alaplap vásárlás (is) a láthatáron, ezeket néztem konkrétan:
Gigabyte GA-MA69G-S3H sAM2,
vagy Asus M2N-E SLI alaplap
Mit érdemes venni ilyen kategóriában, a pénz max 18K, de úgy se magyarországon veszemköszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast memória - 2x8 GB DDR5, 5200 MHz, CL40 (KF552C40BBK2)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest