Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowi84
aktív tag
válasz Bad Pritt #99371 üzenetére
Ha megnézed a B460-as Asrockot és az Asus-t már ránézésre is minőségibbnek tűnik az utóbbi. Meg az Asus az azért mégis csak Asus! Volt szerencsém jó pár gyártó alaplapjához "pályafutásom" során, de Asus-ban még sosem kellett csalódnom, ellenben az Asrockkal igen. Ha árban nincs különbség én egy pillanatig sem gondolkodnék, hogy melyiket vegyem. Itt van is készleten elfogadható áron...
-
Kowi84
aktív tag
válasz Bad Pritt #99362 üzenetére
Ha már 10. generációs intel proci én lehet, hogy inkább összeszorítanám a fogam és vennék egy normálisabb lapot. Asus Prime B460-i Plus 39k-ért már van. 6+1+1 vrm power phase, kultúrált hűtéssel, és összességében jobban felszerelt lap. Nem akarok a zsebedben turkálni, de én ennél nem adnám lejjebb.
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #99362 üzenetére
Elég a H410-es is, pláne i3-hoz.
A B460-as változat marginálisan tud többet a H410-nél, nem éri meg a 7k felárat (szerintem).
i5-öt későbbiekben (ha cseréve lenne a CPU) a H410-es is megbírja.#99366scope2000:
Üdv!
Ha ragaszkodsz a platformohoz (s1151v1) és a fehér színhez, akkor egy ilyet vadássz le a használtpiacon.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #99359 üzenetére
+1 az Asrockra.
Jelenleg is használok tőlük 2 mini-ITX/AC lapot: Z270m és AB350 Fatal!ty.
Pedáns kis lapok, jól felszerelve.
s1200-ból a Z490-es variáns még bitang drága (55-65k), relatíve nem éri meg az árát a H410-eshez képest, kivéve ha kell 2 M2-es slot és nagyobb CPU, valamint szempont a mini-ITX méretű lap.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Paxker315
addikt
válasz Bad Pritt #99357 üzenetére
szia!
Ugyan nem ismerem a lapokat, de: az Asrockon én mintha látnék "sünit" a VRM mellett, így, ha picike házba tennéd, ez előnyt jelenthet. Plusz jelenleg az ASUS egyedül "kazinál" van listázva, de Ők meg nem a megbízhatóságról& szállítási idők betartásáról híresek.Én az ASRockot venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Külpolitika
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest