Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Redbullking #107327 üzenetére
Szerintem most az Alzánál lévő, általad említett Asus lap megéri 10%-os akcióval.
Annyira bevésődött nálam a p4 korszak, hogy számomra az i7 az p4, az i9 az p4 extreme edition, az i5 pedig celeron.
-
audi100td
nagyúr
válasz Redbullking #13928 üzenetére
Szia,
mind a 2 alaplappal aktiválható a 4. mag, különbség lényegében csak a CrossFire támogatásban van, én az A780GMH-t választanám, gondolom nem tervezel CF-et.
OCZ Gold szerintem jó lesz, szeretik az AMD procik az OCZ ramokat.
-
Gyuri27
félisten
válasz Redbullking #13928 üzenetére
A proci jó. Bár a lap miatt egy be talán kéne. Kérdés van e rá lé.
A lap nem rossz, az sb710 + acc kombóval megy a négy mag, ha tudja a proci.
A gold jó ram. Nem tud annyit mint a platinum vagy a reaper. Nem is kerül annyiba.
A lapod vagy asrocos totyikban talán valaki használ ilyen párositást.Amd - Radeon - Ryzen
-
kisza25
félisten
válasz Redbullking #13891 üzenetére
720-ból csak be-van720be 200Mhz a külömbség 710-hez képest ami nem sok, de szorzózár mentes
memóriát csak1333Mhz-et támogat alapon PH II tudtommal, tehát 1600Mhz-hez tuningolnod kellene, de javítsatok, ha tévedek
én a helyedben olyan lapot vennék amiben esetleg aktíválhatod a 4.magot
SB710vagySB750 déli híd szüséges és ACC[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
78zolika
senior tag
válasz Redbullking #13328 üzenetére
Szia ! kérdeznék tőled mi a véleményed AMD ATHLON X2 6000 procirol úgy láttam neked ilyen van ????
-
Bozso68
őstag
válasz Redbullking #13302 üzenetére
Nekem viszont Gigabyte GA-MA780G-UD3H-m van, egy nagyon kiforrott ATX-es lap, mivel pár hónapos konstrukció, és szintén belefér a keretbe: 22.532Ft jelenleg az Iponnál.
Arra vigyázz, hogy a régebbi, főleg mATX-es lapokon melegszenek a hidak, de ennél a típusnál már nagyon odafigyeltek a hűtőbordákra, és jól tuningolható.[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
válasz Redbullking #13302 üzenetére
Szia !! ASROCK A780GXH/128M 17.971 Ft / ASROCK A790GXH/128M 23.978 Ft / GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H 21.358Ft / Ezek közül nyugaton válogathatsz De én ASROCK A790GXH/128M 23.978 Ft ezt választanám egyik ismerősömnek ez van nagyon jó lap
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest