Új hozzászólás Aktív témák

  • tipuka

    addikt

    Sziasztok!

    Szeretnék ajánlást kérni.
    Asus hero x -em gariztatni kell szerintem (átnéztem minden csatlakozót jól be van e dugva, meg mindent ki-be raktam, próbáltam másik ram kittel, de a bioson kívül nem tudok hová lépni, se rendszer se egy win10 telepítőre sem, automatán újraindul ekkor végtelen ciklusban, igen bios default meg ilyesmik is megvoltak, vga és proci cserén kívül ami eszembe jutott, mindent próbáltam), addig nincs gépem, gondoltam addig vennék egy olcsóbb lapot, mert gondolom 2 hónap lesz mire cserélik/javítják és én addig nem bírnám ki. :)

    Z370/Z390-ben gondolkodtam, atx méretben, fontos, hogy legyen az ssd-n legyen hőelvező, mondjuk az elég sok lapon van.
    Csak új játszik, mindegy honnan van, csak gari legyen rá, szeretnék tuningolni, de csak egy egészséges 4,8ghz-t beállítani a procinak, hogy hűvös maradjon és az xmp profilt a ramnak, mást nem.
    Kinézete mindegy, de Gigabyteot nem szeretnék (tudom, hogy jók, összefoglalóban is jó sok van a Z390-ükből) , mert agyrémet kapok a biosától, de ha valaki mutat egy tutorialt róla vagy valamit, hogy mit állítsak, akkor jöhet az is.
    Árban, minél olcsóbb legyen légy szí (50k alatt, ha megoldható)
    amik a gépben vannak:
    i5 9600kf, bq dark rock 4, Corsair MP510 1TB NVMe SSD és kettő HDD, Patriot Viper PVR416G360C7K 3600MHz@CL17 ramok, asus Strix RTX 2070 házban Cooler Master H500P .
    Új intel szériánál majd tervezek váltani komolyabb procira meg komolyabb lapra, azért gondoltam, hogy már ne fektessek 70-80k-t egy taichi-ba vagy msi meg ace-be, tán 3-4 hónap és itt van? :)

    Előre is köszi, bocsánat hosszú lett, de legalább mindenre válaszoltam az összefoglalóból! :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák