Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz mexicanraven #15799 üzenetére
Mennyi pénz lenne rá? Giga ep35-ds4 van 20 k körül, nagyon jó lap, csak sajnos most már alig lehet kapni, mióta levitték az árát. Azok közül, amit írtál talán a legjobb a Giga.
-
mexicanraven
senior tag
when the sun shines, we'll shine together
-
elfelejtette
veterán
válasz audi100td #15796 üzenetére
Végül is ez lenne a legjobb felállás. Esetleg majd vesz 5k körül egy VRM hűtőt a lapra, ha már nagyon melegszik a cucc.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
audi100td
nagyúr
válasz elfelejtette #15792 üzenetére
Akkor már inkább GIGABYTE GA-MA770T-UD3P + Phenom II 550BE @X4 Herr Z-től, szerintem. A 710 meg tuningra eléggé felejtős...
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz Lacix20 #15794 üzenetére
Giga P35-DS4 20k-ért szokott lenni. Az már elég jó lenne. Az alá nem érdemes menni. Egy P45/X48 már húzósabb.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Lacix20
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy az alábbi konfighoz milyen alaplapot lenne érdemes venni:
Jelenleg Asus P5N E SLI van, Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz, 6 Gb DDR 2 1066 RAM (2x2 Gb + 2x1 Gb), Gigabyte GeForce 9600 GT, 300 Gb HDD.
Köszönöm előre is.
-
Osynho
addikt
válasz elfelejtette #15792 üzenetére
Pontosan. Énis így számoltam Legjobb lenne a 720BE + 790XT kombó. Max megmondom neki, h napi 1x kajáljon
-
elfelejtette
veterán
válasz Osynho #15789 üzenetére
HD4870 1GB Vapor-X 44k
FSP Everest 400W 13.2k
Hitachi 750GB SATA2 16.2k
Gigabyte GZ-X? 9.7k
Mushkin 2x2GB 1600MHz cl7 24k (Ősembertől)
NEC AD-7240S 5.1k
Ez eddig 112.2k.A maradék 47.8k-ból kijön a GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P (29.5k) és az Athlon II X2 250 (17.6k), vagy kijön a GIGABYTE GA-MA770T-UD3P (21.3k) és bele egy Phenom II X3 710 (24.7k). Egy X3 720 BE-vel már 162k lenne az összeg."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Osynho
addikt
Jah, 4. magot aktiválni csak 790es lapokkal lehet?
-
Osynho
addikt
Köszi a hozzászólásokat! Ha belefér a keretbe, akkor 790 lesz.
160 csak a konfig lenne, bill, egér, hangfal, ilyenek megvannak már, meg egy full hd-s moncsi is. VaporX 4870 1gb, 4gb ram, 750es hdd, vmi rendes táp + ház lenne még benne. Most jön az 5000es széria Atinál, de azt már nemhiszem h megvárja a srác, h normális áron lehessen kapni -
Gyuri27
félisten
válasz Osynho #15786 üzenetére
Én megvárnám az új x4-t. Mert azok előreláthatólag jók lesznek. Ha csak 20k van a lapra akkor asrock és egy be kombót javaslok.
A ddr3 1333 nem sokkal gyorsabb mint az 1066. De ha normális ramot vesz az ember aminek vagy az időzitését csőkkenti, vagy húzza 1600-ig ott már látszik a difi.
Az am2+-be egy darabig lesz még proci. Viszont a ddr2-s ramok jelentős drágulásával el kell gondolkozni a ddr3-n. A 790 sokmindenben különbözik a 770-től. Maradjunk annyiban jobb. ASROCK M3A785GMH/128M 20 papirpénz. ASROCK M3A790GMH/128M ha elég az matx 23. Ha kell az atx és a cf ASROCK M3A790GXH/128M 26k. Am2+ ASROCK A790GXH/128M 22k. Ezekben a letiltott magokat is lehet aktiválni ha tudja a proci.
Ha giga kell GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H ennek érdemes utánna olvasni (am3-s totyikot vagy a lapok saját totyikját javaslom) 24k.elfelejtette: azért abban reménykedem, hogy am2+-ba menni fog a 6 mag. Már csak azért is, hogy az intelesek szét sírják a szemüket.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
elfelejtette
veterán
válasz Osynho #15786 üzenetére
Hy!
DDR3-ba érdemes invesztálni, egy Giga MA770T-UD3P 21k-ért már elég korrekt, 8+2 fázisos VRM, és az AM3 foglalatba max. egy bios frissítéssel bele fognak menni a Phenom X6-os procik is. AM2+-ba már nem ilyen biztos, hogy bele fognak menni.
De egy kicsit drágábban 30k körüli áron ott az MA790XT-UD4P hűtött VRM-ekkel, ami a tuningnál jól jön, plusz 2x PCI-e x16 sínnel CF-hez.
Amúgy mit kell beleszorítani a 160k-ba? Csak a gép, vagy monitor/bill/egér/hangfal is?Gyuri27: Az integrált VGA nélküli lapoknál szerintem érdemes azt a plusz pár ezer fabatkát rászánni a Giga lapokra a 8+2 fázisos VRM miatt. Az AsRock-ban egyedül ezt hiányolom még a 790FX-nél is.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
Üdv.
Haverom tervez konfigot venni 160eFt környékéért. AMD-ben gondolkodunk, vagy vesz egy olcsóbb Athlon II-őt és szénnéhúzza, vagy egy Phenom II X3 720BE-t. Attól is függ, mennyi lé marad rá.
A kérdés egy részt az lenne, hogy a jövőállóság miatt érdemes-e a drágább és nem feltétlenül gyorsabb DDR3-ban és am3-ban gondolkodni, vagy az am2+ is fejleszthető marad egy darabig?
A másik pedig, hogy a 790es chipset mivel nyújtana többet egy 770esnél? Érdemesebb a nagyobbat venni?
Az uccsó kérdés, h konkrétan melyik lap legyen? Én Gigabyte párti vok, de csak az Inteles lapjait ismerem. Vki írta, h az amd-s lapjaikkal akadnak gondok. Ez miben nyilvánul meg? Mit ajánlatok a 20on pár ezres kategóriában? -
kpal
nagyúr
E7400 procihoz jó a Giga P31 egy kis tuning is lenne később lehet valamilyen 4 magos ?
-
Gyuri27
félisten
válasz sziking00 #15776 üzenetére
Na de az isten áldjon meg. A procit rossz esetben eladod 3k-ért. A ramokat szintén akkor van 36k-d. X2 245 16k. ASROCK A780GM-LE 14625k. 2x1 giga 800-s kingmax az 7500. Ez egyben 38125ft. Ezzel a cuccal jó sokáig elleszel és még bővithető is. Ezzel az int vga-l én cod2-tem is. De az ra3 is szépen futott. Tehát neked elég. Gondold át szerinted mi az olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
sziking00
csendes tag
válasz Gyuri27 #15775 üzenetére
köszi a választ
eladni nemtudom a lapot mert már puposodnak a kondik, a videokarim meg most egy ati radeon 7500 family :d
a procimat (intel pentium 4 2.8 GHZ ) és a ddr 1 es ramomat tartanám meg , a lapra és videokarira kb 30 at szánok
.FSP 400W ATX-400PNF Passive PFC a tápom ez lesz[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz sziking00 #15773 üzenetére
Ha új lapot akarsz az k.rva drága (ahogy az agp-s vga). Egyszerübb lenne eladni ami van és egy integrált vga-s lapot venni amd procival. [link] vga-nak ez jó. Az új 12k (vagy az apróban keress használtat. 478-s lapot is az apróban nézhetsz). Lap [link] 15750.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
mexicanraven
senior tag
Hali mindenkinek!
Nézelődtem kicsit, és érdekelne, h ezek a lapok tuningra megfelelnének-e?
1, Asus P5QL SE (mi az a leírásában szereplő ASUS Unique Features - ASUS O.C. Profile? Gondolom, az OC overclocked, de ez mit takar?)
2, Giga EP43-UD3L
3, ASUS Intel P5QL/C/SIVagy vmi jó ötlet ezeken kívül?
Illetve érdekelne, h melyik Intel chipset legalkalmasabb erre? (mert kaptam olyan tanácsot, h minimum P31-től fölfelé...)
-
sziking00
csendes tag
üdv
légyszi valaki válaszoljon a 15755 ös hozzászolásra
előre is köszike[ Szerkesztve ]
-
I3uC!
csendes tag
E6300 lesz 2x2Gb DDR2-vel meg egy ATI 4850! Melyik lap menne hozzá? Tuning nem igazán lesz! Ramba jó lesz 2x2GB 1066?
-
audi100td
nagyúr
válasz Attila14 #15769 üzenetére
Szia,
Athlon II X2 240-et javasolnám (kb. 15e Ft), azt is könnyedén fel tudjátok húzni 3,5GHz-re, egyébként AM3-as procik mennek az AM2+ lapokban is. 7850-et nem ajánlom, a Phenom I széria elég gyengére sikeredett az AMD-nek.
Alaplapnak Gigabyte MA770-UD3-at ajánlanék, kb. 17e Ft-ba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Attila14
aktív tag
Üdv!
haverral van egy kis gondunk, alaplapot, procit, és videókártyát szeretne venni max 60k értékben.
eddig csak a videókártya a biztos egy hd4850 25k-ért, a maradék 35 ezer ft-ból kellene egy proci és egy alaplap, játékokra lenne a gép tehát minél nagyobb órajelű 2 magos proci kell néztünk is egy amd athlon2 x2 245-öt és egy amd athlon64 x2 7850-et csak ugye az egyik proci am2+ a másik am3 tokozású, am3-as alaplapot nem nagyon találtunk 18k alatt pedig alaplapra max 15-öt szánnánk. szóval abban kérnék segítséget hogy az am2+ vagy az am3 alaplap éri meg jobban, esetleg egy jobb minőségű miniATX alaplap is szóba jöhet.Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
Catman
aktív tag
Udv,
Kineztem ket alaplapot:
Asrock A780GMH/128M
Asus M3A78-CMAz Asrock mellett szol a jobb integralt video (+ integralt memoria), az Asus pedig talan megbizhatobb, es 6 hatso USB port van rajta, ami szinten nagyon kellene (az Asrockhoz vennem kene kivezetest).
Namost jatekra nem igazan hasznalnam a gepet, inkabb netezes, photoshop, kis videoszerkesztes. A legfontosabb, hogy megbizhato legyen. Ti melyiket ajanlanatok?
-
mad1
veterán
ABIT IX38 quad gt.
Van velemnyetek errol a nem epp mai deszkarol?tuninghoz es cf hez lenne.Ne szemetelj ! = Steam
-
-
Bandita74
csendes tag
válasz audi100td #15758 üzenetére
A BIOSTAR alaplapot én is néztem, de nekem csak a TPower X58 5.x lenne jó, de ez nem szerezhető be hagyományos kereskedelmmel, ráadául az ára az árlistádban minimális árkülönbséget mutatnak, miközben a választott az ASUS alaplap sokkal többet tud!
De maradjuk az én általam választottnál, abból melyiket? -
Bandita74
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni alaplap választásban!
1.) Asus P6T Deluxe
2.) GIGABYTE GA-EX58-EXTREMEAmi fontos lenne, az a megbizhatóság és a stabil, hosszútávú működés (nem lesz semmilyen tuning sem!)
A válaszokat előre is köszönöm!
Bandita74
-
sziking00
csendes tag
üdv
FSP 400W ATX-400PNF Passive PFC tápot veszek
procim intel pentium 4 CPU 2.80 ghz - s procimat megtartanám
2x512 ddr1 ram
ezek mellé szeretnék egy lapot és egy videokarit
nem játékra kell a gép
monitorom ASUS vw 198s 1680x1050 es felbontásu
filmnézésre netezésre , -
bublee
csendes tag
És újonnan? Úgy jobban érdekelne.... Ezeket, amiket mutattál, nem nagyon árulják már, Abit Lapot meg csak egy helyen, az is 30k...
Innen tudnátok ajánlani párat, olyan 18-20k-ig, amiben szépen lehet húzni egy e5200-at?''Utáltam mindig az iskolát,el*****a az ember kiskorát!''
-
Qru
MODERÁTOR
válasz mexicanraven #15749 üzenetére
Használtan keress: Gigabyte (E)P35 DS3P / DS4 vagy Asus P5K(C) / P5K Deluxe -ot. Vagy ha találsz Abit IP35 PRO-t az is jó tuningban.
#nincsbennetarcsi
-
audi100td
nagyúr
válasz mexicanraven #15749 üzenetére
Szerintem már csak használtan találsz normális P35 lapot, azt viszont fillérekért.
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérésem! Nem tudnátok ajánlani egy jó kis tuningos alaplapot 18-20K környékén??
Eredetileg Giga EP35-DS4-et akartam, de már nem lehet sehol kapni, mert kifutó! Hasonló kaliberű lap kellene egy e5200-hoz, ddr2 ramokhoz. Bevált megoldás érdekelne, csak semmi light verzió.
Nem csak giga érdekel!Előre is köszönet!
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz UdVi86 #15736 üzenetére
Hali!
Háát őszintén nem mondanám, hogy elérkezett a mennyország... OK, Sapphire meg minden, de a hűtés szerintem kevés, meghát microATX, és nekem ezek nem nagyon gyere be...
Meg olyan furcsának is tűnik az elrendezése, hogy miért azt ne kérdezze senki
Majd a megváltás a 890FXel fog kezdődni, én addig nem is veszek semmit, eldöntöttem... Maradok a jókis régi 3000+omnál addig, kiszolgál még egy ideig, meghát úgyis csak WoW figyel be néha, meg ottvan a XBoX360 úgyis
Majd jövő nyáron... akkorra DDR2áron lesznek a DDR3ak is, a PhenomIIesek is mégolcsóbbak lesznek, és a lapok is akkorra mennek nyormális árra...elfelejtette: Igazad van, bocsi... Azt akartam írni (és egyébként nem szoktam x4eseket ajánlani, most ajánlottam először... de mind1), csak már este írtam telóról az ágyban fekve... De hát azért vagyunk többen, hogy kijavítsuk 1más hibáját
Köszi!Üdv: Ex
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
elfelejtette
veterán
"Röviden jo ban jársz egy 785G/790FX-es lappal, DDR3as RAMal, és pl egy PhenomII x4 940el!"
Már többször is ajánlottad ezt az összeállítást, csak az a baj, hogy a PhenomII X4 940 az nem AM3, hanem AM2+, tehát az nem fog DDR3-as ramokkal menni!
Inkább X4 945-öt írj, mielőtt valaki meg nem veszi ezt a konkrét összeállítást, aztán meg elkezd @nyázni...
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek.
E3200;E5300;E6300 procik környékén nézelődöm.
Milyen alaplapot tudtok ajánlani ezekhez, amivel a tuning sem gyötrelem, és ami tud 400-as fsb-t(1600) meg 1066+ DDR2 ramot?
Jelenleg egy p31 ds3l lapom van még a régi fajtából.
Ennél találok jobbat? Az EP31-ds3l az ugyanúgy 340-ig bírja az fsb-t ugye?
Egyáltalán a felsorolt procik bírják a magas fsb-t vagy wallosak? Mert ha igen, akkor felesleges ennél jobb lap alá.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
donpel0
aktív tag
válasz audi100td #15739 üzenetére
értem
mivel szivességet teszek én is, ezért utánajárás csökkentése miatt:
esetleg gigabyte-tól valami?és esetleg ha ez a 2 proc nincs, még valami ötlet?
nagyon köszönöm
es esetleg valami common ddr3 ram ötlet?
[ Szerkesztve ]
"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
audi100td
nagyúr
válasz donpel0 #15738 üzenetére
Szia,
AMD-hez ezeket tudnám ajánlani:
Biostar TA790GX A3+
MSI 790GX-G65
ASUS M4A79XTD EVOCrossFire esetén:
MSI 790FX-GD70
ASUS Crosshair III FormulaHozzá Phenom II X4 945 vagy 955BE procit ajánlanék.
Intel i7-hez nem tudok mit ajánlani, mivel nem értek hozzá, de a legolcsóbb fapados lap is 45e Ft, egy normálisabb meg 60-70k, hozzá a legolcsóbb proci 65k és játékoknál semmivel se lennél előrébb mint egy Phenom II-vel, a különbözetet inkább jobb vga-ra költeném. Az i7 előnye igazából csak videókonvertálásnál, tömörítésnél, benchmarkoknál illetve egyéb erősen cpu igényes alkalmazásoknál jön elő.
[ Szerkesztve ]
-
donpel0
aktív tag
mehet többért is igazából (50k körül), ha lehet irj(atok) akkor adm vonalat is
köszi
(ne legyen nagyon extrém, mert nem akarok sokat utánajárni, chs-mercury-matcomp nagykerben jo lenne, ha megtalalhato lenne)
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz donpel0 #15735 üzenetére
Szeva!
Core i7et nem veszel ennyiért, Core i5 tul uj, és ezért drága, LGA775 meg kifutott platform... Röviden jo ban jársz egy 785G/790FX-es lappal, DDR3as RAMal, és pl egy PhenomII x4 940el! Gondold át, és akko mondunk lapot is!
Űdv: ExMiért fél mindenki mostanában az AMDtől??? Még az Intel is
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
donpel0
aktív tag
hi!
spanom kell új gép (kb 200k perifériák nélkül), milyen alaplapra épüljön? (kb 30-35k, intel vonal preferálva) (offba esetleg egy proc is jöhetne)
-
MATEO6600
őstag
Hi!
Max 15 ezer környékén, milyen LGA-775-ös alaplapot ajánlotok? Ennél van jobb vétel? Van 20-ért P35, de nem ér meg nekem +5 ezret, nem erős gépbe menne.
-
-
donattilácsk
csendes tag
PLS HELP!!!
nagy szükségem lenne egy GIGABYTE EP45T-UD3R típusú alaplapra de eddig nem jártam sikerrel.tudnátok segíteni hogy hol lehetne beszerezni?
ha nem,hasonló tudású alaplapra lenne szükségem.(lga775,ddr3 ram kezelés...)
Válaszokat előre is köszönöm!!![ Szerkesztve ]
-
Pítőr
aktív tag
válasz audi100td #15719 üzenetére
Sok a BE proci, de nem mindenkinek az van, sőt. És szerintem nem sokan használják a procijukat 1,45-1,5V mellett. De végül is mindenki olyan alaplapot vegyen, ami tetszik neki, és amiről tudja, hogy az megfelel neki.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
audi100td
nagyúr
Nem, mondtam, hogy nem alkalmas rá, hanem inkább hogy kevésbé, persze lehet hogy magas FSB-t lehet elérni vele (bár gondolom ez is példány függő) de magasabb feszeknél már akadhatnak gondok, 1,45-1,5V mellett kiváncsi vagyok hogy viselkedik és ha azt vesszük AMD-nél sok a Black Edition proci, ott meg nem sokakat érdekel mennyi FSB-t megy a lap, 720BE is ezek közé tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!!!!
Azt szeretném megkérdezni,hogy melyik a jobb alaplap.A gigabyte EP-45-UD3 vagy a giagbyte EP-45-DS4?Giannitól szeretnék váséárloni és ő azt mondja ,hogy az UD3 jobb a DS4 nél....Ez valóban igy van?Egy E8400-as proci 4giga Geil ram meg egy ati 4890 lenne a gépben,Nah meg egy Corsair vx450-es táp és egy 500 gigáa WD vinyó egy RC-690es házban...Szóval jobb ez az UD3 a DS4 nél?
Előre is köszönöm az infókat... -
audi100td
nagyúr
-
elfelejtette
veterán
válasz ElVisZ #15714 üzenetére
Nyugodtan megveheted az AsRock-ot is. Legalább spórolsz kicsit.
Bár a Foxconn lapnak elég cuki a hűtése. Ez alapján lehet, hogy megérné azt venni.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
ElVisZ
tag
Sziasztok.
Melyik lenne a legjobb választás egy 720BE-hez sorrendben? kb egy árba tudom őket beszerezni
-Biostar TA790GX 128M
-MSI DKA790GX
-Foxconn A7DA-S
-ASRock A780GXH/128MVagy esetleg mit ajánlotok?
Unlock ill tuning valószínű. Atx méretű (2db pci-e, 1 az ati vga-nak és 1 a nvidia physx-nek) és int vga legyen benne...[ Szerkesztve ]
-
Pítőr
aktív tag
válasz Geniust #15705 üzenetére
Szia.
Én ezeket ajánlom:
ASRock A780GXH/128M 16.140Ft-tól DDR2
ASRock M3A785GMH/128M 19.156Ft-tól DDR3
ASRock M3A780GXH/128M 20.600Ft-tól DDR3
ASRock M3A785GXH/128M 21.783Ft-tól DDR3
Vagy ha nem bízol azASRock-ban, akkor GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H 22.741Ft-tól DDR3http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
ko9
addikt
Szeva! Minden lap alkalmas tuningra, csak annyi a lényeg, hogy mekkora mértékben (tán egypár Intel/Foxconn lapon gyárilag le volt tiltva minden tuningfunkcio...). Szerintem ha nagyon huzatni akarod, P35 alá ne menj, olyan 20k a Giga GA-EP35-DS4, de ez nem tuti... Űdv: Ex
-
kpal
nagyúr
Giga p31 -es lapok alkalmasak tuningra...?
-
UdVi86
aktív tag
válasz Geniust #15705 üzenetére
Én 785g-s lapokat ajánlanék. Van Asusnak, Gigának, MSInek, talán Biostarnak és ECSnek is. Én személy szerint MSI-t akarok majd venni. Az áruk picit 20 felett van 2-3ezerrel. Ha semmiképp nincs több, akkor 780g chipsetes lap az ajánlott. [link]. Hogy abból melyiket, majd mások megmondják...
-
Geniust
tag
Sziasztok!
Milyen alaplapot tudnátok nekem ajánlani ha Ez a procim van hozzá???
Ha lehet integrált VGA-s legyen és persze 20 alatt vagy picivel felette
Elöre is köszi... -
ko9
addikt
válasz hackeeeee #15703 üzenetére
Szeva!
audi100td: Akkor ez nem jött be
Beszéld rá őket Fel lehet hozni kb 789256984 pozitív érvet a AMD mellett az Intel felett... (vagy csak mutasd meg az új CHIP magazint nekik )
Üdv: Ex
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Intel Desktop Board DH87RL alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI alaplap
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast memória - 2x8 GB DDR5, 5200 MHz, CL40 (KF552C40BBK2)
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest