Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
nyikszi #47658 üzenetére
Ma került be a híradóba
Elméletileg a felező vonal tájékán volt és egy kamion ráhajtott ami "kilőtte"
Ugye a riportba volt hogy valószínűleg egy kamionról esett le mert van ott egy kőfejtő(kőbánya)
Ugye a rend éber őrei a mezőgazdasági gépeket meg tudják bírságolni ha felhordják a sarat, de ilyen helyeket meg kerülik mert a nagykutyákat nem birizgálják
Mint amikkor KPM embereit egyes útszakaszokról elvezényelik mikkor autópályát vagy nagy földmunkával járó munkát csinálnak, mert szinte minden kamiont meg tudnának büntetni
Ugye leszólnak a központból hogy azokat nem kellene baszkurálniMár előre félek mert nemsoká itt is fognak építkezni autópályát, lesz itt nemulass ha eddig nem szakadt szét a ház majd szétfog, a sok túlterhelt kamion miatt
-
amargo
addikt
válasz
nyikszi #47658 üzenetére
Télen én is kaptam egy szikla darabot a szélvédőre, de nem ekkorát, nem került be az utastérbe. Kamera van, bejelentettem és kifizették a kárt is.
Viszont a szemlézők mind azt mondták, hogy nem tud bekerülni az utastérbe.. esetemben pont a vezető oldali részt kapta el, pont az arcomba verte volna. Érdekes helyzet ez, hogy mit csinálsz ilyenkor. Mire az agyadon átvillan a veszély, már késő..
Új hozzászólás Aktív témák
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Politika
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest