Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    Juj kár volt ide benéznem.
    Ez a BMW utált sztem tiszta vicc... mint már mások is irták minden kocsiban ülhetnek bunkó tajparazst kigyurt köcsögök.. nekünk is van BMW nem is valami öreg és mi tök nomrálisan közelkedünk.. apám tisztességene doglozott érte több 10 éven át...
    Szerintem is inkábbb azt a sok csicska alja fiatal népet kelene megb@szni aki a buzi 1.0 és 1.3 suzukival azthiszi hogy ő a kolin mekré.
    Van szerencsém hogy szüleim Passatjával járhatok 18éves létemre (2001es) sőt a BMW-vel is néha 2005ös 525d
    és én pont nem a tipikus hülyegyerek vagyok aki megkapja apuci kocsiját és őa baszzájba.
    Én és a haverok egy parkolóba járunk ki ahol hát másik is vannak..
    mi szépen beálllunk dumálunk 5-6 kocsival.. mikor a másik csportból akis gizda 20éves foygatékos beül a sötititet 1.3as suzukiba tolat majd 1-es padló szétsereg kézifék.. mindenzt a a mások és a mi kocsiaink mellet... nagyon rühelljük... és ha véleteln belénkszáll?? tuti nme élne továb... hülye buzeráns csinálja ha üres a parkoló vagy ha oylan kemény csinálja az utcán.
    Jó BMW, avgy AUDI lehettöb a bunkó mint az átlag márkában ... de sztem mindne márkához más tartozik akit lehet utálni...
    aka bmw,audi- bunkó de suzuki -túfaszt, meg asok túfaszt oldszkúl civikesről emg ladásról ne is bezséljünk aki 1-es tiltáson megy mindehol hajnal egykor illetve mindne ablak lehuzva és szól a hifi mert neki zenélhetnékje van hajnal1kor.... na midn1.

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák