Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
őstag
válasz AMD Power #7349 üzenetére
Szerintem ez egy védekezése az ember tudatának. Minden, ami nem vele, vagy a közvetlen családtagjával történt meg és amúgy borzasztó dolog, az ember agya kiveti magából, elhalványítja, mivel akadályozó tényező az ember eljövendő cselekediteinek végrehajtásában, illetve felesleges lelki teher.
Ezzel nem azt akarom monani, hogy legyünk érzéketlenek, közömbösek, hanem csak azt próbáltam megfogalmazni, hogy van egy többé-kevésbé tőlünk független belső mechanizmus, mely megpróbálja megvédeni a "gazdáját" a lelki terhek "túlnövekedésétől".Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
amol
addikt
Nullás, 80-as tábla plusz teherautóval előzni tilos. 90-nél (az is csak azért hogy ne legyen olyan óriási a sebességkülönbség köztem és azok között akik engem kerülgettek, persze így is én voltam az egyik leglassabb személyautó) letolt egy pótkocsis. Aztán később be is vágott elém. Ez az út amúgy is horror, nem értem miért rizikóznak annyian tíz centire a betonfaltól 120-al. Ahol pedig 60-as van kirakva...valóban nagyon nehezen tartható.
-
lesaux
veterán
http://index.hu/politika/bulvar/mot9090/
Negyvenszer sértett meg 20 KRESZ-szabályt egy motoros, amíg üldözték a rendőrök. Hatszor ment át a piroson, többször nem a saját sávjában hajtott, az álló kocsik között cikázott, útkereszteződésben és zebrán előzött, valamint kétszer szemből hajtott be az egyirányú utcába. A rendőrök mindezt kamerával rögzítették. Végeredmény:
A számos szabálysértés miatt akár egy évre is eltilthatják a vezetéstől és maximum 100 ezer forintos bírságra is számíthat.Hűha! Egy életre megemlegeti, azt hiszem.
-
Gambit
őstag
válasz #25954560 #7357 üzenetére
Hát igen, ezek miatt az állatok miatt aztán jön az általánosítás az összes motorosra. Mint pl. azok a szánalmas hülyék, akik estefelé a körúton parádéznak. Nem tudom, mit kell kompenzálniuk, de sajnálom őket.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
dragonfx
veterán
7343 meg 7347>>ne haragudjatok aki iylne gyökér önkínzó hogy ilyeneket néz vagy tesz be ide vagy reklámoz..hát az tényleg egy no komment ember!!
Nem azoktól függ a baleset ki hol mennyivel megy..koncentáción..vezetni tudáson..igen én megvok győződve az én hibám ból ilyne enm fog velem történni soha....aki nem annak anynit mondok reggel 8kor jelentkezzen a helyi rendőrkapitányságán és adja le a jogsiát...bexari állandóan félő..tulreagáló...driverekre az uton nincs szükség több bajt cisnálnak mint hazsnot.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Troy.
addikt
Már hogy ne függne tőle!? Melléjük lehetne sorolni még párat.
Amúgy szándékosan ír(sz) így? Nem mondom, én sem tudok hibátlanul írni, de nem véletlenül van [szerk] gomb. A témához hozzászólót minősíti.[ Szerkesztve ]
.
-
-
Dumb
senior tag
Ez de durva... [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Integra
titán
tegnap este levillogtak a hungárián mert 70nel mentem a középső sávban..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
biker
nagyúr
nem...
az a durva, mikor a végén odaszalad valaki, és elkezdi felrángatni.
ha még netán egyben van a gerince, akkor teljesen eltörjön.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
shaft72
tag
Nocsak, ez itt dragonfx leírása akar lenni, kivéve az "elgondolkozik" dolgon
Tegnap volt szerencsém felváltva mozogni a városban a 2.4-es Accorddal, majd egy 1.2-es Fiat Doblóval, majd megint az Accorddal. A gyorsulás teljes hiánya természetesen mellbevágó volt, az ember teljesen rá volt kényszerítve arra, hogy adott esetben addig bandukoljon a teherautó mögött, amíg kétsávossá nem válik az út. Én még mindig azt mondom, hogy a kezdő drivereknek kéne tanulni egy-két év alázatot egy nulla motoros autóval, sőt aztán TEHERAUTÓVAL, hogy megtudják, mi az, hogy 80-90-el tudok menni, 10 sec alatt gyorsulok 50-re, hogy nehezen állok meg, hogy nem látok hátra csak tükörből, széles vagyok mint állat, nagyobb íven fordulok, ennek ellenére basznak engem kiengedni, segíteni... A másik dolog, amit hiányolok a gyík autókból, az a jó fék. Volt itt az egyik reklámban, hogy 5 mérfölddel túllépve a sebességhatárt, kb. 6 méterrel növekszik a fékút. Nos lehet ez az Accordnál 3 méter, az Doblónál meg 8... A harmadik dolog meg, hogy hiába van egy 200 lovas autóm, a városban zsír ugyanúgy araszolok, és pofátlan szabálytalankodások nélkül nem lehet számottevő előnyre szert tenni, ezt meg ugye nem akarom. Komolyan mondom, néha egyszerűen fáj, hogy nincs értelme előzgetni, nyomni neki, mert egy két percnél többet soha nem nyerek, max csak kockáztatom mások és saját testi épségemet. Ilyenkor fellélegzés az autópálya, hálisten elég gyakran kell mennem, az ilyen autók inkább oda valók, mint be a városi dugókba.
-
-
Bubu79
addikt
Gondolod, hogy rohadtul földhözvágja a tudat, hogy nincsen jogsija? Szerinted hányan motoroznak jogsi nélkül kishazánkban?
Ilyen után lehet, hogy érdemesebb lenne elkobozni a jószágot - hátha attól a fejéhez kap a delikvens...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
lesaux
veterán
Gondolod, hogy nem élből írtam? Ez nem büntetés, ez egy lófasz.
De máris Itt a következő versenyző:
Házfalnak ütközött egy sportkocsi Óbudán, miután ismeretlen okból átszakította az út menti szalagkorlátot. A súlyosan sérült 22 éves sofőrt a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járgányból. majd a mentők kórházba szállították.
Forrás: Index
1. Megérdemli.
2. Az én pénzemből ehhez ne jöjjön ki se a mentő, se a tűzoltó. Oldja meg. Max. másnap a fekete autó. -
biker
nagyúr
miért? az ilyen önjelöl sumáhereket meg ittas seggfejeket ne az én adómból kezeljék!
kezeljék csak ki, majd kapjon egy 3-4millás fizetési meghagyást, aztán a köv 15évben a fizuja 33%-át az apeh szépen tiltsa csak le.
ezzel mi a baj?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
ha a jelenlegi eü törvény szerint az élsportolók sportsérüléseit illetve a bármely okból extrém sportot űzők sérüléseit nem kezelik TB támogatottan, akkor kérem szépen, hogy ezt se fizesse a TB!
azt inkább elnézem, hogy valaki ejtőernyőzés közben balesetet szenvedve ellátást kap, hiszen az baleset, de amikor valaki teljesen felelőtlenül öngyilkosságra hajt, azt ne fizessük már ki...
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
lsc
nagyúr
Hogyan mondja a zsaru a reklámban "Az öv megfogta volna " .
Az élet kegyetlen .
-
dragonfx
veterán
Durva hogy azért mert valaki száguldozik akkor már otthagynátok megdögleni..ti emnynivel vagytok akkor különbek?..ne az ok okozatot nézd...ember ember marad....mert így ittenség ezt tanítják....de persze ezek a sorokon senkinek nem akad fenn a szeme csak ha én írnám persze..meg mindig a gyalogos a kisgyerek,a bicajos a motoros védelme és eprsze szigoruan 20seces gyorsulás 49ig persze.....aza baj röviden nem tudnám összefoglalnia véleményem többhez meg fáradt vok. ..jo vezetést.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
biker
nagyúr
válasz dragonfx #7385 üzenetére
ha nem érsz rá olvasni, akkor ne írj, mert megint hülyébbnek látszol, mint nagyon kéne.
azt írtam, hogy kapja meg az ellátást, csak fizesse ki.
senki se írt arról, hogy maradjon megdögleni.ha olyan nagyfiú vagy száguldozni ész nélkül, legyél nagyfiú fizetni.
(bár hála jó égnek azt a szabályt még nem törölték el, hogy akinek felelőtlenül tartós egészségkárosodást okozol, annak életed végéig fizetheted az ellátását. na ezt kéne kiegészíteni a saját ellátásra is)
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #7388 üzenetére
mér, eddig mi volt a lemez?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
csapos2
addikt
Nem tudom, volt-e már, de elég érdekes. [link]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #7393 üzenetére
Hihetetlennek tűnik, hogy ebből bárki is kiszállt
Ilyet még úgysem láttam eddig így, belülről
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Integra #7389 üzenetére
Egy kissrác, valami El Nino, akkor... ööö... hazudott, áruló, lezuhat, kiontották a belét, leesett a mobilja, szőkére festette a haját, öklömnyi mellből görögdinnye méretűt csináltatott magának, elhagyta, lelőtte, vérengzett, tilosban parkolt, lefilmezték, elemenkült, benzin ára felmegy, gáz ára felmegy, felsorolás, hogy minek nem megy fel az ára, újra nagyobb kosárméretet kell vennie... asszem ennyi.
És mostantól videokamerás motorosok lesznek napirenden. Emiatt meg a megkövezése a többinek. Mer mind ugyanolyan.Explosión de dos tiempos
-
amol
addikt
válasz Topiccsendőr #7395 üzenetére
Amikor láttam egy újságban ezt fotósorozattal (!) hogy Nócinak leesett a telefonja majdnem szívrohamot kaptam a röhögéstől. Azóta kikötöttem, ha hasonló újságot látok otthon válokNa igen, meg a kereskedelmi adók "sztár"műsoraitól (amikben egy csomó számomra többnyire ismeretlen nagyon híres ember szerepel aki nemtől függően vagy díva vagy szívtipró/fenegyerek) is lilát hányok. Már mindenki sztár aki egyszer betévedt a kamera elé.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
kedvencem a bulvár műsor, ahol az apuka beszél akinek az autója a mohácsi átkelőnél begurult az autóba és a narrátor nő a hirdetésben megszólal, hogy ma este beszél az apa, "exclusive" csak a már nemtom milyen magazinnak...
nem értem, ezt miért nem lehet büntetni alkotmányból.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest