Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz Integra #7744 üzenetére
Tudom, megint peldalozok, de felenk az ilyet elvontatjak 10 percen belul a f*szba es 3-400 dollar atnyujtasa utan viheted a kocsid a teleprol. Ebben Magyarorszagon melyik resz lenne a teljesithetetlen, hogy megtanuljanak az emberek parkolni?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
dragonfx
veterán
válasz tiv83us #7751 üzenetére
egyik se, a szándék hiányzik tudod..meg ugye ő színész neki mindent lehet pláne ha egy sportautót terelget....nem is sok aza 400$ móóreee ..hisz ott a minimáélbér mennyi si dollárba?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
amol
addikt
Én tudok egy másik nisszánzét is amelyik állandóan zebrán parkol és mindig ugyanott.
Német rendszámú a kicsike. -
Sipi16
őstag
-
dragonfx
veterán
drákói szigor>>börtön, kivégzés, autóelkobzás..jogsielvétel..meg persze rábeszélés hogy bmwre eza szabály nem révényes
7759>>na látod....jól van fijacskám jol van nahhh ....
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
amol
addikt
Újra és újra meglep hogy van aki a saját zagyvaságait tapsikolással díjazza
-
tiv83us
veterán
válasz dragonfx #7753 üzenetére
Hires szinesz my ass, nezd meg itt milyen bunteteseket kapnak a "hires" emberek. Paris Hilton dutyi, Mel Gibson tobb tizezer dollar ittas vezetesert, abban is biztos vagyok, hogy nem hezitalnanak, ha valamelyik "szelebriti" raallna a jardara, 10-15 perc es nem lenne ott a gepsarkany, akar melgibzon, vagy periszhilton, netan britniszpirsz, szepen taxizza, fizess parszaz/par ezer dolcsit, oszt vigyed. Mivel ez nekik olyan, mint nekem 1 dollar, erre talaltak ki azt, hogy ha megegyszer megcsinalja, akkor felfuggesztik a jogsijat, ha pedig megegyszer akkor becsukjak par napra, hadd eddzen a huvoson. Ha ezekutan is megcsinalja, akkor meg majd kijon kigyurva fel ev utan. Vagy tagabb anusszal.
Mivel Magyarorszag nem tudja betartatni a torvenyt, meg is erdemlik, hogy az emberek a jardab meg a zebran basszak le a kocsijukat, ahol epp jol esik, mert ugy is megusszak.
Ehhez nem is tudok tobb kommentet fuzni, csak magat okolhatja a "rendfenntarto szakszervezet" vagy mi a fuck.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
dokar
addikt
benéztem egy kicsit, látom dragonfx szokásához méltóan viselkedik
extra - SEXRay
-
dragonfx
veterán
válasz tiv83us #7764 üzenetére
Na jahh bverakják a nigák közé...azt mondják majd nekik"mi van cica afterezünk, ugyis mindig szívsz meg bulizol, hát itt is megtehetjük..."
Amugy alapjába véve egytértek.dokar>>már lassan majdnem félangyalként kezelték páran kénytelen voltam az illuziójukat lerombolni...
-
amol
addikt
válasz Integra #7770 üzenetére
Lehet, de nem ő büntet a szabálytalan parkolásért.
A vezetés közbeni telefonálással kapcsolatban egy kis adalék: Egyszerre vezetni, telefonálni és irányjelzőt használni nem lehet. Automatában is csak akkor ha a jobb kézben van a telefon, ami ritkább. Bevetettem magam a délutáni dzsungelbe, különösebb gond nem volt csak az a két fogyatékos buzi aki úgy diffundált át sávokon index nélkül mintha más nem is létezne - a dugóban. Persze, mivel a telefont tartották a hülye fejükhöz. Na az ilyeneknek kéne a pofájukba tömni azt a szart (meg a másikat is) durván.
Egy személyautó és egy külföldi rendszámú (naná) terepjáró ugyanabból a márkából. Nem írom melyikből, jó? -
csapos2
addikt
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
shaft72
tag
Ma koraeste M1-es Bp felé, baromi nagy hóesés, kifelé a hóesésből a kamionok felbátorodtak a lassú haladáson és kilométereken keresztül kezdték előzni egymást, már szépen lehetett volna haladni, de torlódás a belsőben a kamionok miatt. Haladunk 100 körül a belsőben, amikor észreveszem, hogy a mögöttem haladó MÖGÖTT valaki folyamatosan villogtat. Mondom mi az isten Csak látom hogy csak villogás van, előttem kilométeres sor, na mondom kihúzódok szélre megnézzük már mi van itt. Mögöttem haladó megelőz, utána előkerül a tettes: ilyen ezeréves kockalámpás Merci, indexel balra a belső sávban és folyamatosan VILLOGTAT amikor teljesen nyilvánvaló hogy semmi értelme mert jó kilométeres sor van elöl. Mehettünk kb. 130-cal. Visszasorolok belső sávba, de így kb. szánalomból én is elkezdtem indexelni balra a Merci mögött és villantottam kettőt a xenonnal. Merci meg úgy beszart hogy majdnem kihúzódott a leállósávra, pedig vagy 50 méterre voltam tőle és egyátalán nem mentem a seggébe. Ezt még eljátszotta párszor aztán eltűnt valamelyik kihajtónál. Nóórmális? Szintén hasonló haverom volt egy Citroen C5-ös, az azt csinálta, hogy habár 150-160-al mentünk, de kötelességének érezte, hogy minden előzés után kimenjen a külső sávba, és kb. másodpercenként cikázott ki-be, amíg én kényelmesen haladtam mögötte a belsőben és figyeltem, mit ugrál jobbra-balra. A koronát az a Skoda Octaviás tette fel, aki a szakadó hóesésben, amikor kb. 120-al lehetett még biztonságosan haladni, elkezdte előzni az egész pályát jobbról a LEÁLLÓ sávban ilyen 150-el. Nóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórmális?
-
Kiskokó
veterán
Hát ehhez csak anyit hogy érdekes aki tud vezetni rendesen.. énis csak akkor telefonálok vezetés közbe ha ugy közelkedek ahol nem kell nagyon sávokat váltogatni hirtelen stb .. meg passat automata... de ritka hogy ugy telefonálljak.
amugy csak azt nem értem hogy irányjelző akkor ha jobb kézben van ami rittkább.
hát én nemtudom de akárhogy nézem aki jobb kezes annak szinte 99%ban jobb kézre esik hogy tarta a telefont és jobbkezesből van töb... vagy ezt lehet csak én gondolom igy.. na mind1.
De az hogy kihangositóval KELL(ene) telefonálni kocsiba ez nem véletlen.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Topiccsendőr #7779 üzenetére
tempomat és jobb térd kombó
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Integra
titán
arról az autóról is bekell küldeni egy fotót...
én nem szeretek telefonálni vezetés közben a vezetékes madzagot se szeretem a fülemben.. inkább hanyagolom.
majd ha fejegységet cserélek, akkor abban lesz kékfogas rendszer és akkor úgy már elfogadható lesz....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
amol
addikt
válasz Integra #7782 üzenetére
Ja, meg arról is amit ma reggel a garázsajtónk előtt parkoltak le. A garázsban 11 autó áll, mit gondolsz?
Márkáját említsem? Ugyanaz mint tegnap.Hehe, erről jut eszembe, a múltkor egy gyerek régi M3-assal állt meg ugyanott és le is rohadt. Büszkén mondta hogy 450 ló, én meg segítettem eltolni az ajtó elől azt a szart mert épp egy sem volt közülük szolgálatban
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
jah, én is láttam a körben pepita logós jármű lerobbanását élőben, páholyból.
3 fekete kabátos, napszemüveges barnára sült jókora ember szállt ki belőle, majd az egyik öregebb vonásokkal rendelkező ütlegelni kezdte a kis fiatal ficsúr vonásokkal rendelkező vezetőt a csinos kalapjával, miközben ezeket mondta:
-nem meg mondtam neked, hogy addig ne jállítsd le, amíg gurul! Most megint 30 000 forintomba kerül, hogy beindítsák te hülye f****. De tudodmit? kifizeted, kifizeted baz***.. k**any*****Én véresre vertem a térdemet... Sírtam. szem nem maradt szárazon.
Explosión de dos tiempos
-
amol
addikt
válasz Integra #7785 üzenetére
Valahogy így történt. Megpróbált elállni és nem indult. Odaálltam, megbikáztuk, se kép se hang. Számíthatott rá mert volt nála kábel. Akkor mondta hogy a fenébe, pedig 450Le. Mondom kell ennyi? Persze, enélkül nem izgalmas (!!!). Erre mondtam hogy most elég lenne bele 1 is, majd eltoltuk az ajtóból. Céloztam rá, hogy ha az utcában több hely is van, nem kell feltétlenül ott megállni ahol útban van akkor sem ha csak vár valakire (így volt). Ezt elismerte, de nem hiszem hogy sokban fogja befolyásolni a jövőben. Mindenesetre égett mint a Reichstag, szerintem szívesen elbújt volna pedig nem az a típus volt.
Szerencsére én meg jó kedvemben voltam - ettől még jobb lett -
amol
addikt
válasz Kiskokó #7778 üzenetére
Hát ehhez csak anyit hogy érdekes aki tud vezetni rendesen..
Azzal mi van? Mindenki azt hiszi hogy tud vezetni rendesen, és senki sem tud egy kézzel úgy reagálni mint kettővel. Ha arra céloztál hogy azért írtam ilyet mert én nem tudok, akkor közölném veled hogy a jogsim közel annyi idős mint te magad, és nem éppen a fiókban tároltam.énis csak akkor telefonálok vezetés közbe ha ugy közelkedek ahol nem kell nagyon sávokat váltogatni hirtelen stb .. meg passat automata...
Honnan tudod előre hogy nem kell hirtelen sávot váltani? Ki van írva az útra? Vagy bemondja a rádió? Ha mindenki mindent tudna előre akkor kézimunkázni vagy pulykát tömni is lehetne vezetés közben, itt a vészhelyzetekről van szó.
Korábban bmw-ről volt szó nem? Automatában egy kicsit jobb a helyzet, de próbálj meg egy kézzel hirtelen elfordulni mondjuk 90 fokban. Aztán irány a RTG.
de ritka hogy ugy telefonálljak
Hát ne is. Mivel alig száradt meg a jogsidon a pecsét, inkább először szerezz kellő rutint és utána gépészkedj. Szerintem.amugy csak azt nem értem hogy irányjelző akkor ha jobb kézben van ami rittkább.
hát én nemtudom de akárhogy nézem aki jobb kezes annak szinte 99%ban jobb kézre esik hogy tarta a telefont és jobbkezesből van töb... vagy ezt lehet csak én gondolom igy.. na mind1.
Igen, csak a jobb kézzel szokás váltani. Kívülről nem látszik melyik autó automata, lényegesen kevesebb van mint manuális és mint amennyien telefonálnak vezetés közben. Tehát ha jobbal vált, ballal telefonál akkor melyikkel fogja a kormányt, melyikkel indexel, esetleg melyikkel hamuzik? -
I_Am
veterán
Szerintem lehet, ha balkézben tartod a telefont és jobbal irányjelzőzöl és egyből fogod a kormányt és tekered.
Tudom, láttam már rendőrt is így vezetni, meg néha én is rákényszerülök, ha nem tudom időben kihangosítani a telefont.
szerk: 90 fokban meg két kézzel sem fordulsz veszélyhelyzetben.
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
amol
addikt
Mindannyian tudjuk hogy kivitelezhető ha az ember nagyon akarja, na de mennyire biztonságos?
Két kézzel el lehet fordítani akár 90 fokban is, de most ne nyissunk vezetéstechnikai vitát mert nem a számszerűség a lényeg. Hanem az hogy kisebb szögben lehet eltekerni egy kézzel mint kettővel.Ha muszáj fel lehet venni, de van aki beszáll a kocsiba és addig pofázik amíg ki nem száll belőle...
Szerk: motorosok
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Má megint! Noooorrrmáállliiiissss? Vácin, zuhog az eső, sávot váltok...simán befértem, erre rám villant...mellém küzdötte magát és néz,hogy mit gondolok...Dumálni azt tud a köcsög, de hogy kib...ott világítást felkapcsolja, arra nincs esze. Sajna nem kaptunk pirosat...
-
-
Kiskokó
veterán
Azzal mi van? Mindenki azt hiszi hogy tud vezetni rendesen, és senki sem tud egy kézzel úgy reagálni mint kettővel. Ha arra céloztál hogy azért írtam ilyet mert én nem tudok, akkor közölném veled hogy a jogsim közel annyi idős mint te magad, és nem éppen a fiókban tároltam.
Nem nem.ne értsd félre.Énis épp azt mondom hogy ki az aki tud rendesen vezetni telefonálás közben? Sztem senki.. csak azt hiszik.
Honnan tudod előre hogy nem kell hirtelen sávot váltani? Ki van írva az útra? Vagy bemondja a rádió? Ha mindenki mindent tudna előre akkor kézimunkázni vagy pulykát tömni is lehetne vezetés közben, itt a vészhelyzetekről van szó.
Korábban bmw-ről volt szó nem? Automatában egy kicsit jobb a helyzet, de próbálj meg egy kézzel hirtelen elfordulni mondjuk 90 fokban. Aztán irány a RTG.
Hát ez is igaz de azért valamenyire ismert helyen ha járok mojuk a külváros kisutca ahol ha meglepetés van avgy valami akor se kell nagyon nagy atrakciót levezetni.
Bmw is van de mint mondtam párszor azt én nem nagyon kapom meg.
Igen, csak a jobb kézzel szokás váltani. Kívülről nem látszik melyik autó automata, lényegesen kevesebb van mint manuális és mint amennyien telefonálnak vezetés közben. Tehát ha jobbal vált, ballal telefonál akkor melyikkel fogja a kormányt, melyikkel indexel, esetleg melyikkel hamuzik?
Igen ez is korrekt erre nem gondoltam mivel én magamból indultam ki automata váltóval. de ja akkor télleg ballal kell telefonálni.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
amol
addikt
válasz Kiskokó #7797 üzenetére
Valóban félreértettem, bocs. Igazából tényleg mindenki azt hiszi magáról hogy jobban helyt tud állni minden közlekedési szituációban mint ahogy az a valóságban van és ezért "bátrabb" mint kellene és többet megenged magának a képességeihez képest.
Ha ismert helyen közlekedik az ember, ráadásul lassan akkor kevésbé érheti meglepetés de sosem tudni mikor ugrik eléd valaki vagy elsik le épp ott egy műhold...de ja akkor télleg ballal kell telefonálni.
Kelleni éppen nem kell, pont erről volt szó -
brd
nagyúr
Egyetértek, nyilván nem a versenypályán vezetve fogok kétkezi munkát végezni, viszont ha helyzet van, úgy száll el minden a kezemből és tapadok a vezérlőeszközökre, mintha ott sem lett volna, és előfordul, hogy vissza kell kérdeznem, mit mondott a telefonban a beszélgetőpartner, mert a forgalomra figyelés az első, abból nem engedek. Nem vagánykodásról van szó, egyszerűen nem foglal le annyira az autó kezelése, a mai sebességkorlátok között, hogy ebből gondom legyen (tudom, helikopter vagyok...). Ha nem így lenne, nyilván (ill. ezek szerint nem nyilván, tehát mondom ) nem csinálnám. A telefonálással meg az a helyzet, hogy egyszerűen lassítani kell picit és máris kevésbé veszélyes az így való vezetés. Mellesleg, ahogy figyelni szoktam a többi közlekedőt, a nagy részüknél még telefonálva is jobban reagálok...
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest