- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz CriticalHit #77640 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt a hibát mi váltja ki, de más is kapott már ilyet (ötletem van rá, a második bekezdésben írom). Mindenesetre annyi biztos, hogy rosszul csinálod, ezen a felületen az Egyenleg az a Névértéknek megfelelő összeg. Ha el akarod adni az összes papírt, akkor az Egyenleg alatti számot a Névérték mezőbe kell beírni, nem az Eladás összege alá.
Az nem lehet, hogy jelenleg az árfolyam 100% alatt van, és magasabb összeget akarsz kivenni, mint amit az árfolyam alapján a papírjaid érnek? Elvileg erre amúgy figyelne a Kincstár, ha túl nagy számot írnál be az Eladási összeghez, akkor korrigálja arra, ami még belefér az egyenlegedbe, de nem annyira profik a kerekítésben (nekem volt már olyan eladásom, hogy amit jóváhagytam, attól végül 1 forinttal kevesebbet kaptam meg), így azt el tudom képzelni, hogy a felületen az első lépésben elrontják a fillérek kerekítését, ott még azt hiszik, hogy a tranzakció végrehajtható, aztán amikor jóváhagyod, akkor a második lépésben már rendesen számolnak, rájönnek, hogy nem ér annyit a papírod, amit korábban számoltak rá, és ezért visszadobják azzal a hibával, amit láttál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...