-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PredatorZoli #53996 üzenetére
Elég sokat tanultam erről a témáról, nem youtube videókból tájékozódom. Ez amúgy azért butaság, mert azok a befalapok, amelyek index fölött teljesítenek, nyilvánvalóan egyedi részvényeket is felülsúlyoznak, így érnek el többlethozamot. Hiszen hogy máshogy tennék, ha a piaci portfóliót tartanák?
Nem tudom, én most nem látok extrém jó beszállókat. Amikor tavaly bezuhant a piac, akkor bevásároltam. De hiszek a további növekedésben, mert a pénznyomda nem hogy csökkenne, hanem tovább nő. A turisztikai ágazatban biztosan van potenciál, a nyitás után hatalmas tömegek indulnak majd el, hogy bepótolják az elmúlt év nyaralásait. Mellesleg erről a listáról is szemezgetnék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest