Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsiv92
tag
Ha van, akkor nagyon buta vagyok. Tudomásaim szerint a 'legkisebb kategória' itt a 70d a dualpixel-el, ami nekem most kellene
Válaszolva: Inkább outdoor, minimális indoor használat. Sötétebb helyszínek sem kizártak. Felbontást tekintve FHD elég számomra, de azért nem haragszom, ha 30 fps felett is tudunk, de nem elsődleges feltétel. Zoom sem lényeg. Esetemben meg tudom oldani lábbal a dolgokat. -
ricsiv92
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kikérni. Jelenleg egy Canon 600d boldog tulaja vagyok, de elérkezett az az idő, mikor szükségem lenne egy videó közbeni folyamatos autofocus-ra, így sajnos előbb-utóbb el kell tőle búcsúznom. Arra gondoltam, hogy kompaktokban tájékozódnék először, esetenként a könnyű mobilitás miatt. Van esetleg olyan ajánlott kompakt széleslátós videózásra, mely rendelkezik mikrofonbemenettel, illetve annak mountolási lehetőségével és kihajtható kijelzővel? Tudom, hogy olyan kétszemélyes sportkocsit szeretnék, ami jó családos kirándulásra és bevásárlásra, de hátha tudtok olyan irányt mutatni, amerre elindulhatok.
Költségkeretem jelenleg nincs, inkább a lehetőségekhez igazítanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest