Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Tothgera30 #11312 üzenetére
Fuji tényleg jó (a színeit irigyelm, igaz irreálisak de szépek) - ugye ugye a "Fuji" színek
Hifi-Philips....na neeeRockford, M.N.C, Harman Kardon, Onkyo...
-
wwhy
veterán
válasz
Tothgera30 #11312 üzenetére
ok, OFF. beszéljünk a gépekről
-
wwhy
veterán
válasz
Tothgera30 #11291 üzenetére
azt már kiveséztük, h fel elhet fújni és szegre akasztani a 10 MP-t (vagy legalább a felét)
amúgy meg - és senkit sem akarok megbántani - nekem a Fuji, Kodak, Samsung stb. gépek nem jönnek be. Magyarázatom nincs, csak nem és kész -
rumos14
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11296 üzenetére
ez a Fuji mitől bridge-ebb mint az FZ5? ez egy kisméretű ultrazoom gép. persze attól még lehet jó, de a stabi hiánya fájó. persze a lényeg az, hogy neked bejön.
-
Jazz
veterán
válasz
Már boldog gép tulajdonos, és így van, örülj, élvezd ki a gépet, és várjuk a képeket. grat hozzá.
-
horyk
senior tag
válasz
Nem akarok vitatkozni de : "a bemozdulásmentes képekért pedig a Picture Stabilization mód felel, mely nevével ellentétben nem jelent valódi képstabilizációt, csupán az expozíciós idõ, és az érzékenység automatikus szabályozását."
Szal niccs bennemod: Mit értesz, mit értenek a gyártók Bridge alatt??
A DSLR bőrbe bújtatott kompakt fényképezőt.
Hát egy nagy LOL nekik !!! -
johnjohn
addikt
válasz
Én sem találtam stabit a speckóba, de nagyobb baj, hogy nincs RAW.Lehet, hogy jó, de a legjobb-jelzővel óvakodnék! Amúgy 3 nap alatt, új géppel, Én 300-nál tartottam!
Ne halgass senkire, ha megvan, örülj neki! Várjuk a képeket!
-
horyk
senior tag
válasz
Hááát, nincs benne optikai satbi, sztem telénél baj lessz vele, nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- BestBuy topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- The First Berserker: Khazan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Helios 44M-4 2/58 (Nikon F) eladó!
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest