Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Köszi!
Nem olyan vészes, láttam már nagyobb ormánnyal rendelkező gépet, APSC szupertelékről nem is beszélve.
Viszont nagy és dög nehéz
És ez válasz is arra, hogy hogy tudták megoldani ekkora szenzorhoz ilyen átfogást és fényerőt. Valamit valamiért. Engem nem zavar a mérete. Úgy tűnik a Sony csak végletekben tud gondolkozni ha csúcskompaktról van szó. Vagy a farzsebes mütyürkélős RX100, vagy a Caterpillar RX10. Utóbbi csak 3-tól felfelé. Az I-II nagyon rendben van méretét tekintve.
Még csak nem is offtopicra gondoltam, hanem inkább szakmai/képmegosztós. Ez ugye vásárlás előtt állók részére tanácsadással foglalkozó topic, az off meg off
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 4200 expoval! )
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest