Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz kovisoft #62431 üzenetére

    Manapság a gépek tudása kissé elszállt, mármint én biztosan nem használnám ki őket és már az sem izgat, hogy a legújabb trendi gép legyen a kezemben, így gyakorlatilag a 2011-2014 körüli gépek tökéletesen megfelelnek nekem minden szempontból és sokkal olcsóbban meg lehet úszni a vásárt, mint egy új vassal. Szal az, hogy az 1.7" ma már halott, nem zavar, amíg teszi a dolgát :B . Csak tényleg nehéz LF1-et találni.

    expo: ez a TZ100 nagyon ott van, látszik le vagyok maradva pár évvel, erről nem tudtam :Y . Kár, hogy eléggé drága még. A szenzorméret nem tudom mennyire lenne probléma, nagyon sokat számít szerintem az optika is. Kíváncsi lennék pl. egy 1.20" mobil szenzorhoz képest érezhetően jobb-e és ha igen, mennyivel. Pár raw-ot töltöttem le, de nem találtam elég 200mm-n lőtt képet, meg ellenfényes kiégett felhőst sem igazán, pedig azok érdekelnének a legjobban :( . Szal kissé tényleg tartok az 1.7" szenzoroktól, ugyanakkor lehet, hogy tökéletesen megfelelne.

    Friczy: a Pana bekaphatja (már bocs :DDD ), évek óta nézem ahogy nyírják ki a legjobb gépeket utód nélkül :((( . Először a G3-nak nem volt igazi utódja, aztán a GM1-nek sem, a GM5-nek sem, a csúcskompaktok egy részét is hanyagolják :( .

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák