Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
braunsim #55188 üzenetére
Szia braunsim!
Leírtam, hogy ez egy figyelemfelhívás volt,és nem hirdetés. Ezek szerint félreérthető volt. Nem kellett volna, már megbántam. A másik: nem jól emlékszel, nem annyiért vettem, de ez talán nem is tartozik ide, ez magánügy - én sem kotorászok más zsebeiben. A következő: a hangkerregésről azért írtam, mert ez tipushiba - beviszi az AF és a Zoom állításkori kerregést - és felhívtam a figyelmet, de akkor több mindenre felhívtam a figyelmet óva azokat, akik ilyen gépet kívánnak venni. Saját tesztet is írtam. Nem az én gépem hibás. Annak semmi baja. Ilyen a konstrukció, de ezt többen is felpanaszolták.
Még annyit, hogy nem kívánok átvágni senkit, nem a stílusom.
Ezzel a témát lezárnám, visszavonom az eladási szándékomat.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 2042
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest