Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phedi77
tag
válasz
sideburns #55114 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. MM-ban megnéztem ezt a Panasonic FZ200-at és az általam említett Nikon-t is, de hát hatalmas gépek. Épp az lett volna a lényeg, hogy valami "egybegépet" vegyek és kisebb legyen mint az Oly.
Nézegetve a menüjüket - hát a Nikon az nulla amit tud (csak Auto mód van rajta) a Panasonic nem rossz, könnyen átlátható, de az LCD döntése sokkal jobb a Nikonnak.
Mindegy, mert ilyeneket úgysem veszek. Elfelejtettem az első postomban írni, de a kompaktivitás is fontos szempont lenne. Bár tény, hogy a fogásuk sokkal jobb a jelenlegi Olymhoz képest.
Tudom már válaszoltatok, de ezeken kívül esetleg mégsem tudnátok javasolni nekem valami jó kis egybegépet?... - nem szeretem a csavargatós OBI-kat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 2042
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest