-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sfdrakex #184794 üzenetére
Sajnos arra nincs lehetőségem. Meglehetősen szűkös a keretem, viszont attól tartok, hogy ez a telóm hamarosan meghal végleg és nem lesz másik. Jelenleg dolgozom, de sajnos úgy tűnik, hogy májustól már csak 4 órában, fele pénzért, szóval ennyi az, amivel tudok gondolkodni.
Egyébként méh néztem a Motorola Edge Neot, a One Plus Nord 3C Light-ot, a Honor Magic 6 Light-ot és a Samsung A54 -et.
-
törölt tag
Sziasztok!
Három év után telefon csere előtt állok, és nem tudok dönteni. A jelenlegi telóm egy Samsung Galaxy Note 10 plusz, amit használtan kaptam ajándékba, szóval már 5 éves. Nem is cserélném le, mert imádom, csak az aksija nagyon kezd meghalni, illetve már az S-pent sem érzékeli, illetve valamikor magától megbolondul és a semmiből elkezd nekem zenélni (ez munka közben zavaró, főleg, hogy elvileg némán van a drága
Nem vagyok nagy telefon guru, ezt is leginkább a fotózásra használom, videó készítésre, netezés, illetve játékok (Coin Master, Sorcery School, tehát nem egy nagy kaliberű játékra). Az ívelt kijelző nálam nagyon nyerő, imádom.- Árkategória: max 150.000
- Használt vagy új? Csak új
- Hol vennéd meg? Lehetőleg megbízható helyről vásárolva (Media Markt, Telekom, Euronics stb)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszabb táv, kb 4-5 év, legyen rá frissítés ha lehet pár évig
- Mire használnád? Zene hallgatás (ha kell, veszek hozzá fülest külön), böngészés, netes vásárlás, fényképezés és videó legyen jó, főleg a kiskutyámat meg a családomat fotóznám, telefonálás (leginkább kihangosítva), illetve közösségi média használat (Facebook, insta, Messenger, Viber, WhatsApp, Skype)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? CSAK ANDROID
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ha lehet 6,8 vagy annál nagyobb kijelző, belső memória 256 Giga vagy feletteA Honor 90 et néztem. Ti melyiket tanácsolnátok? Köszönöm szépen a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest