Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sfdrakex #184794 üzenetére

Sajnos arra nincs lehetőségem. Meglehetősen szűkös a keretem, viszont attól tartok, hogy ez a telóm hamarosan meghal végleg és nem lesz másik. Jelenleg dolgozom, de sajnos úgy tűnik, hogy májustól már csak 4 órában, fele pénzért, szóval ennyi az, amivel tudok gondolkodni.

Egyébként méh néztem a Motorola Edge Neot, a One Plus Nord 3C Light-ot, a Honor Magic 6 Light-ot és a Samsung A54 -et.

törölt tag

Sziasztok!

Három év után telefon csere előtt állok, és nem tudok dönteni. A jelenlegi telóm egy Samsung Galaxy Note 10 plusz, amit használtan kaptam ajándékba, szóval már 5 éves. Nem is cserélném le, mert imádom, csak az aksija nagyon kezd meghalni, illetve már az S-pent sem érzékeli, illetve valamikor magától megbolondul és a semmiből elkezd nekem zenélni (ez munka közben zavaró, főleg, hogy elvileg némán van a drága :))
    Nem vagyok nagy telefon guru, ezt is leginkább a fotózásra használom, videó készítésre, netezés, illetve játékok (Coin Master, Sorcery School, tehát nem egy nagy kaliberű játékra). Az ívelt kijelző nálam nagyon nyerő, imádom.

- Árkategória: max 150.000
    - Használt vagy új? Csak új
    - Hol vennéd meg? Lehetőleg megbízható helyről vásárolva (Media Markt, Telekom, Euronics stb)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszabb táv, kb 4-5 év, legyen rá frissítés ha lehet pár évig
    - Mire használnád? Zene hallgatás (ha kell, veszek hozzá fülest külön), böngészés, netes vásárlás, fényképezés és videó legyen jó, főleg a kiskutyámat meg a családomat fotóznám, telefonálás (leginkább kihangosítva), illetve közösségi média használat (Facebook, insta, Messenger, Viber, WhatsApp, Skype)
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? CSAK ANDROID
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ha lehet 6,8 vagy annál nagyobb kijelző, belső memória 256 Giga vagy felette

A Honor 90 et néztem. Ti melyiket tanácsolnátok? Köszönöm szépen a választ! :R

Új hozzászólás Aktív témák