-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Én már nem vennék LG G6-ot, bár a telekomnál ~ 60e Ft-ért volt pár hete még, annyiért elég jó vétel.
A huawei/Honorok nem fogják megütni a G6 szintjét,talán ezek közül az A8 a legjobb választás, de az is lassan 1,5 éves, még 2017 év végén jelent meg.
Xiaomik közül a MI8 lite ami ajánlható, vagy ha van még akkor Nokia 7 plus.
Utóbbi kettő volt nekem is rövid távon, nem rosszak, de nem is győztek meg.
-
agabe
addikt
nexus 4...a hangjaval kapcsolatban tuti, hogy az egyik legzajtalanabb a telok kozott, de a hangminoseget (zeneiseget) nem tudom konkretan megitelni, mert nem szoktam (es nexus4-el sem volt par rovid alkalomnal tobbszor) zenet hallgatni telorol.
Minden mas szempontbol amit leirtal megfelelo...jobb nem nagyon akad, esetleg az uj motorolak kozott lehet kisebb meretben is majd hasonlo, (vagy akar jobb ha betartjak az igeretuket), de arra meg nem tudni pontosan mennyit kell varni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest