Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
Tegnap délután rendeltem meg az Alza-tól egy egy éves F-Secure előfizetést, de 12 óra alatt sem sikerült kiküldeniük a kódot... Másnál is ilyen sokáig tart ez? Taaly pár óra alatt megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Az Alza mennyi idő alatt küldi ki az F-Secure elektronikus liszenszet? Nálam most ülnek rajta 2 órája.
-
gg72
veterán
válasz Kékes525 #62082 üzenetére
Melyik böngeszö bövitmenyt erdemes hasznalni?
- Bitdefender TrafficLight
- Norton Safe Web
- Windows Defender Browser ProtectionNemreg ujratelepitettem a rendszert, korabban sokaig NOD32 Internet Securityt hasznaltam, de neha belassult a netem (ami lehet nem is a nod-tol volt), igy gondoltam most kiprobalom a win defendert, mivel sokan ajanljatok itt a forumban, de jo lenne hozza egy böngeszö-kiegeszitö is (opera-t hasznalok, de tudok hozza chrome bövitmenyeket is telepiteni).
-
gg72
veterán
válasz #86564352 #60761 üzenetére
A jelszavak nem emailben vannak online, hanem a Thunderbird levelezőprogramban/kliensben (merevlemezen) egy piszkozatban, amihez csak innen fér hozzá valaki, a gépről, kintről sztem nehezen.
Ezentúl kétlépcsős azonosítást fogok csak használni paypal-on és az amazonon is + bekapcsolom a kártyámra az internetes biztonsági kódot is. Sajnos eddig egyik sem volt aktiválva...kiváncsi f.: Az ESET Internet Security biztonságos böngészője (Explorer) jó erre?
-
gg72
veterán
Az éjjel megváltoztatták a paypal fiókom jelszavát és így 3 vásárlást kezdeményeztek, ennek visszaszerzése folyamatban van.
Félek, hogy valami vírus van a gépemen, így juthattak hozzá a jelszóhoz, amit mondjuk nem tudom hogyan, mert böngészőbe nem mentettem el, mindig beírtam. A thunderbird-ben van egy "piszkozat" email, amiben tárolom a jelszavaimat, de ezt természetesen soha nem kerültt kiküldésre.
Mivel tudnám leellenőrzni, hogy van-e valamilyen kémszoftver a gépemen? Az összefoglalóban találhatóakat végigfuttattam: malwarebytes, hitman, emisoft, semana, kapersky, de nem találtak semmi különöset.
Win10 defendert használok + win browser protectiont. -
gg72
veterán
nova.rumbler.ru kereső átvette az irányítást az összes böngészőm felett, hogyan tudnám leirtani?
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Path of Exile 2
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Android játékok topikja
- VoLTE/VoWiFi
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest