- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
válasz
Lacpac #23481 üzenetére
Elviselné, de kicsit régi már ez a rendszer...
Webroothoz van féléves promó, ezt szokás mostanság a legtakarékosabb megoldásként említeni, de viszont ez nem magyar. Aztán még talán a Panda Cloud, azonban ennek meg állandó net kell. Tud magyarul.
MSE is szóba jöhet, de ha ez megy fel, a Bitdefender Trafficlight böngésző-kiegészítő ajánlott mellé.AVG, Comodo, meg az Avast tud még magyarul.
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
Lacpac #14620 üzenetére
Nem tudom, de nekem ebből az jön le, hogy a maradék fájlokat mikor futtatta, akkor megfogta a kártevőket, így az MBAM nem talált utána semmit, ergo tiszta maradt a rendszer! De lehet én értelmezem rosszul!
(#14619) Ryle Az F-Secure egy igen jó védelmi program, szerintem mások is ajánlani fogják!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest