Hirdetés
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
válasz Cs1csó #56606 üzenetére
"Az Avast Free mellett most pozitív érv, hogy végre teljesen 64 bites lett a program - eddig talán a viselkedés védelem rész 32 bites volt ha jól tudom - és ha a 3 alap modullal telepíted - viselkedés - , web - , fájlvédelem a hardveres virtualizációt és az SSL forgalom szűrését is kikapcsoltam."
Detto, AvastUI blokkolva a Win tűzfalán, + a hardveres virtualizációt én meghagytam.
Kb egy hónapja visszaálltam rá(Win7), mert az MSSE még SSD -vel is fogta a fáljműveleteket.
Ma reggel frissült maga a főprogram.Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #56606 üzenetére
megnézem most az Avast Free-t és ha 1000-es net kitekerésnél nem eszi a procit maradhat
viszont miért ír 30napot hátra a free verzió?
csak a minimális funkciókat telepítettem, kell valamit tenni hogy free legyen?kikapcsolom amiket írtál eddig jónak tűnik, legalább többet tud mind a Bitdefender Free kérdés a hálózatot hogy szívja majd le
Kaspersky Free nálam elvérzett mert az i5-ös laptopon 3-400megabitnél letérdelt vele a proci miközben BD Free és NOD32-vel kiméri a 900megabitet azok nem eszik a hálózatotamúgy a BD Free tényleg nagyon király lenne csak annyira fapados hogy még egy frissítést sem lehet manuálisan indítani
pár dolgot lehet kivételek közé tenni meg van egy kapcsoló amivel ki lehet nyomni a védelmet ha eseteg olyan programot futtatok amire bejelezne
csomó modult futtat egyidőben talán azért kérhet több RAM-ot
meg tárhelyben több mint 1,5GB-ot néztemmajd most tesztelem mit tud az Avast Free
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Spórolós topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Milyen széket vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest