-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
Cs1csó #73474 üzenetére
Tudom.
Én eddig akárhányszor próbáltam hosszútávon mindig volt vele valami gebaszom. Vagy jött egy update ami miatt valami elhalt és Avast lekaparása után működött, vagy valamim nem működött miatta.
Nem tartom védelmileg rossznak, de én addig örülök, amíg nem kell használnom. -
Pano
addikt
válasz
Piftuka #73469 üzenetére
Saját honlapjukon is vannak jó áraik most.
Az Avast meg olyan, amilyen. Egy bughalmaz. Aki problémák nélkül tudja használni, tegye össze a két kezét érte és örüljön neki.Akárcsak a feljebb említett McAfee. Utóbbi az én idegeimet is kellően borzolja napi szinten a céges notimon.
Avast honlapján a Premium Security 10 eszközre most 12 ezer forint. Az is jó ár. -
Piftuka
veterán
válasz
KAMELOT #73464 üzenetére
Jobb? Miben jobb? Miért jobb?
Miért jobb a ~30-40 EURO áron bármelyik említett "Total Security" 3 gépes liszensz, mint 23.80 EURO-ért AVAST-éktól a több liszenszes szoftver, a VPN modul, a Mac és Android szoftver (és még jó néhány segédprogram, amit felfoghat bárki "ajándéknak" is)?
Mint utaltam rá, nem kell ecsetelnünk a cég üzletpolitikáját, finoman szólva sem szívem csücske (ezért is váltottam)... de nehogy aztán most oda "lyukadjunk ki", hogy az AVAST a védelmi képességeit illetően nem jó, sőt az egyik legjobb szoftver a piacon.(Egyébként én kérek elnézést, hogy közzétettem egy szerintem vitán felül jó vételt.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest