Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv. Ugye a Malwarebytes Antimalwareból van a FREE, és azt ha valaki aktiválja, akkor lesz teljesértékű Real-time védelme?
Csak mert letöltöttem a legfrisebb 1.44-es FREE-t, belépek, de mintha már aktiválva lenne, mert betudom kapcsolni a Védelmet.Miért van ez? Mert a gépemen már regisztrálva volt az elöző verzió, és "megjegyezte" a KEY-t?
-
volvoguy
addikt
Fenn van a gépemen a legújabb Malwarebytes Antimalware és az Avast 5 FREE. Egy adott .ex3e fájlt átvizsgálok velük, nem találnak semmit. Feltöltöm vírustotal-ra, ott ezt az eredményt kapom.
[link]Ami érdekes, hogyha általában feltöltök valamilyen fájlt, mindig ez a 3 jelez ki. Vagyis a:
- eSafe
- Ikarus
- McAfee+ArtemisMennyi az esélye, hogy téves?
-
volvoguy
addikt
-
volvoguy
addikt
Sziasztok. Ha a virustotal.com-ra feltöltök egy fájlt, és legalább 3-4 esetben kijelez valamit, akkor biztos, hogy az a fájl fertőzött?
Gondolom azért ha 3-4 találat jön ki, kevés az esélye a fals riasztásnak nem? -
volvoguy
addikt
Tévedés, nem használtam a warez PRO-t. Valóban, töltöttem egy kis időt a Licenc fájl keresgélésével, de arra jutottam, hogy bármikor kilőhetik, meg egy év múlva amikor lejár ugyanúgy gondban lennék, ezért van most FREE...
A Pro nálam csak a 30 napos próbaváltozatban működött.
A frissítésekkel amúgy semmi gond, ha kicsivel később érkezik meg az adott update a FREE-hez, mint a PRO-hoz, nekem az bőven megfelel, a lényeg hogy jöjjön.
-
volvoguy
addikt
Felraktam az Avast 5 FREE-t.
Nézegetem nézegetem, mik a különbségek, hát egy van a Free és a Pro között:
Script Shield:
Detects malicious scripts hidden in internet web pages and prevents them from running and hijacking or potentially causing damage to your computer (Internet Explorer only, 32-bit only).És ami a lényeg: (Internet Explorer only, 32-bit only).
Én Tűzrókát használok, 64biten vagyok. Akkor elvileg nekem ugyanazt tudja a FREE is mint a PRO ugye?
-
volvoguy
addikt
Amúgy az ti srácok gondolom azért a FREE változatokat használjátok, mégha kimodva kimondatlanul meg is lehet(ett) oldani korábban, hogy teljesverziós programokat bizonyos ideig vagy korlátlanul lehetett használni (bár ez már az új Avast esetében sztem lehetetlen).
Mármint gondolom Avira és Avast FREE...egyebekTényleg, ezek közül a FREE verziók közül melyik lehet a legmegbízhatóbb? Ez a kettő? (avast, avira?)
-
volvoguy
addikt
Már elég régóta használom az Avast-ot. Előtte F-secure volt fenn, de volt olyan is, hogy az összeset kipróbáltam.
Nincs semmi bajom az Avast-al, sosem vírus miatt kellett gépet javítanom, de mi a helyzet most?
Mi a helyzet olyan cégekkel, mint a BitDefender, Avira stb? Szokásos ki mit ajánl? Persze nézegettem a teszteket, de őszintén, az ember úgy is azt használja, ami neki bevállt.
Nekem az Avast ilyen volt. Egyszerű volt, nem akadt össze másik programokkal, és igaz hogy nem a legjobb volt, de mindig az elsők között szerepelt.De mi a helyzet most? Valaki adna tanácsot? Pl. Avira még mindig sok vakriasztást küld?
Annyira gyakran nem foglalkozom ám ezzel a témával, hogy képben legyek... -
volvoguy
addikt
vki betudná linkelni akár priviben a legfrissebb AV eredményeket, illetve hol keressem őket?
Köszi -
volvoguy
addikt
Ugyebár a legtöbb Antivírus programból vannak ingyenes FREE verziók meg vannak a fizetősek, amelyekben vannak extra dolgok.
A FREE-k közül melyik jelenleg a legjobb? Ugye az új Avast-ról kérdeztelek titeket, de ha már FREE, érdekelne, mit érdemes még megpróbálnom. -
-
volvoguy
addikt
Jólvan. Azért leírom a védelmem, érdekelne, hogy akkor elég lesz-e:
Szal eddig ezt használtam:
- Comodo Firewall 3.13
- Malwarebytes Antimalware 1.44
- Avast 4.8 ProfessionalMost ugye csak annyiban fog módosulni, hogy az új FREE Avast-to rakom fel.
Sztetek jó lesz ez így akkor, és nem kell belőle a Prof?Jah és (#25206) polonic mi az a sandbox?
-
volvoguy
addikt
válasz
polonic #25204 üzenetére
Na igen, itt jön a következő kérdésem.
Az Avast 5 Free és Professional között a következők a különbségek:
- Script Shield
- Faster updates
- Lets you safely browse suspicious websites or applicationsEzek micsodák, mit takarnak, és ezek hiányában a Free mennyire megbízható?
A Faster updates pl. azt jelenti, hogy a Prof. gyorsabban tölt le frissítéseket vagy mi? És a másik kettő? -
volvoguy
addikt
válasz
Dluinet #25199 üzenetére
nekem a 4.8 frissítésével nem volt semmi gondom. észre sem vettem mikor frissített. Lassúságával sem volt gondom.
Engem inkább abból a szempontból érdekelne, hogy technológiailag, tehát védelmi szempontból mennyivel lennék nagyobb hátrányban ha a 4.8-ast használom tovább? Meg ugye várható-e, hogy egyszercsak megszűnnek hozzá az updatek...
-
volvoguy
addikt
Üdv. Ha az Avast 4.8-at használom továbbra is az 5-ös helyett, mennyi lesz a "hátrányom"? Eddig nagyon bevállt az Avast 4.8, soha nem kaptam semmiféle fertőzést, de inkább az érdekelne, hogy előfordulhat, hogy fokozatosan megszűnik a támogatása frissítések formájában?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Az Avast miatt vmiért lecsökkent a netem sebessége....10Mb-es elvileg, és vmiért már wegy hónapja nem lépi át az 5öt. Ha kikapcsolom az Állandó védelmet, akkor persze minden okés. A szakik szerint lehet hogy egy frissítés az oka. Valóban ez volna?
-
volvoguy
addikt
válasz
Gorneck #21821 üzenetére
mi az az fp? fals positiv, az mit jelent? amúgy megnéztem google-ban...ott is mintha vmi olyasmit olvastam volna, hogy semmi komoly....
de mit jelent a fals positive? magyarán ártalmatlan a fájl, ez csupán egy téves riasztás? tehát semmi esetre se töröljem, mert csak törlés és kihagyás van amit felajánl a Malwarebytes...nincs karantén..
-
volvoguy
addikt
üdv. Frissen telepített Win7-en a Malwarebytes 1.41 hibát észlelt, lefutattam egy scant, reméltem hogy vmi alkalmazásban vagy programban talált hibát, de sajnos nem..ezt dobta ki:
[link]eszerint cseszhetem az egészet, vírust kaptam vhogy, fertőzött volt vmim, és csinálhatom előről az egészet, vagy téves? találkozott már vki ezzel?
-
volvoguy
addikt
tudom nem ez a megfelelő tipik, de mégis megkérdezem itt, hisz végülis a gép karantartásáról lenne szó, hogy nem-e ismeri valaki véletlenül a Wise Disk Cleanert, és ha igen tudna-e nekem segíteni priviben.
-
volvoguy
addikt
sziasztok. talán tudtok nekem segíteni, registry pucolóra lenne szükségem.
de valami jófélére....feltéve ha van oylanjó lenne, ha ingyenes lenne, de ami sokkal fontosabb, hogy tényleg keressen és találjon meg minden "szemetet", és ha van rá lehetőség, a szükséges fájlokat ne engedje törölni...
Emlékszem, anno. pár hónapja kipróbáltam egy ilyen registry pucolót, de sajnos már nem emlékszem melyik az, de azt tudom hogy az magyar nyelvű is volt, és tényleg csak a biztonsággal törölhető fájlokat engedte törölni....
most legutoljára a CC Cleanert javasolták....
-
volvoguy
addikt
ha a gépemen a vírusírtó vagy az antispy fertőzött rendszerfájlt talál, és azt törlöm, akkor ugye nagy valószínűséggel az op.rendszert is károsítom...tehát ha fertőzés nicns is a gépemen, de nagy a kockázata, hogy a rendszer összeomolhat ugye, mivel hiányoznak fontos fájlok?
-
volvoguy
addikt
tudjátok srácok ez az egész ctfmon.exe azért nagyon gyanús, mert eddig az avast nem jelzett ki rá semmit....mármint a torrentezés előtt is futattam az avastot elég gyakran, sosem talált semmit....gondolom azért mert ahogy ti írjátok, ez egy rendszerfájl, tehát a gépen a helye...de most valami miatt mégis kiriaszt rá!
- tuti hogy a ctfmon-ról van szó
- eddig nem jelzett ki rá
- ha a törlésre megyek nem törli
- karanténba nem rakja
- virustotal és kaspersky online nem talált semmit..ezek a tények, de akkor miért riaszt be rá sztetek? valami mégiscsak lehet vele, hisz azelőtt nem tette....ráadásul azt írja ki, hogy láthatatlan gyanús elem, rootkit a fájl...
-
volvoguy
addikt
srácok igen érdekes dolgot tapasztaltam. letöltöttem torrentről egy alkalmazást, amit telepítettem, de gondjaim akadtak vele...2 napomba telt mire uninstalláltam...de jött egy kisebbfajta sokk...az avast fertőzést, jobban mondva gyanús fájlt talált, ha jól emlékszem a system32 mappában ctfmon néven....oké...lefutattam a keresést, felkínálta a törlést, rámentem...de nem törölte....akárhányszor belépek az avastba, még mindig ott van...a fájlt fogtam, feltöltöttem vírustotal-ra és kaspersky online ra is...egyik sem talált fertőzést...most akkor mi van? eddig nem jelzett az avast emiatt, tuti hogy a torrentes progi miatt lett a gubanc...nade nem is vírusnak írja ki, hanem gyanús, rejtett rootkitnek....az internetes scan-ek meg nem találtak rajta semmit.....van okom aggódni, vagy ez tényleg csak egy "gyanús" fájl?
-
volvoguy
addikt
üdv. a legelső hozzászólásban azt írják, hogy a Super Anti Spyware-t és a Malwarebytes-ot együtt érdemes használni....nem elég csak az egyik? mert én a Malwarebytes-ot használom...elég ez is?
-
volvoguy
addikt
hát igen a Torrent...csak hogyha nekem egy zeneszám kell, akkor szarabb, mert ott én csak albumokat találtam, meg több tízgigás fájlokat
-
volvoguy
addikt
sziasztok. tudom, hogy az internetes letöltés, főleg a különféle fájlletöltők alkalmazása mint pl. a Torrent is nagy veszélyekkel jár. én a Torrent mellett a LimeWire-t használom még zeneletöltésre...és az érdekelne, hogy sztetek ki tudom úgy szűrni a fertőzött fájlokat (legyen az akár egy mp3 vagy egy program (.exe)), hogy letöltöm az adott objektumot, átfuttatok rajta egy avast-ot (4.8 pro) és utána a malwarebytes-ot....és ha egyikük sem jelez, akkor az jelenti azt hogy a fájl tiszta?
-
volvoguy
addikt
üdv.
együtt fut nálam az Avast és a Malwarebytes is.....mind a kettő bekapcsolt állandó védelemmel....zavarhatják egymást?Eleinte nem...de most ahogy újraindítom a gépet bizony elég lassan tölt be...amíg csak az Avast volt fenn 1 perc alatt összeállt a rendszer....most kell vagy 3 neki....
-
volvoguy
addikt
sziasztok. sztetek az avast állandó védelme és a malwarebytes aktiv védelme zavarhatják egymást?
-
volvoguy
addikt
sziasztok. aki Avast-ot használt, illetve használ és ismeri is a programot attól kérdezném, hogy ugye 2 fajta nézet van a szoftverben. van egy egyszerű és egy haladó nézet....namármost ha a progit én csak egyszerű nézetben kalibrálom, akkor is elegendő és megbízható védelmet nyújt...vagy elengedhetetlen a haladó nézetben való ügyködés? csak azért kérdem...mert egyszerű nézetben tök jó...beállítóttam hogy a rezidens kereső magas legyen és kész...viszont haladó nézetben elég aprólékos beállítások vannak, szerintem nem is jó megoldás ez a rendszer a programotól, legalábbis más antivírusokhoz képest kissé túl van bonyolítva....szal nem szívesen állítgatnék itt dolgokat...újra is kellett telepítenem az Avast-ot..mert elkezdtem haladó nézetben mindenféle marhaságra kattintani...aztán inkább úgy döntöttem hogy reinstall....az a biztos...
szal elegendő csak az egyszerű nézetben való beállítás?
-
volvoguy
addikt
üdv. összeraktam 2 védelmi rendszert, mit gondoltok róluk? illetve melyiket alkalmaznátok?
1.
- Comodo Internet Security kikapcsolt vírusirtóval
- Malwarebytes valós idejű védelem bekapcsolva
- Avast Professional2.
- Comodo Internet Security kikapcsolt vírusirtóval
- Malwarebytes valós idejű védelem bekapcsolva
- F-secure Client security kikapcsolt tűzfallal?Lényegében csak az antivírusok térnek el....
-
volvoguy
addikt
[I]Hali.
Nektek itt jelez valamit?[/I]
na ha arra gondoltál, hogy megnyitva a linket riaszt-e a védelmi rendszer...nálam a mcafee total protection 2009 nem csinált semmi...
-
volvoguy
addikt
válasz
Moonline. #12442 üzenetére
én is ezen agyaltam...hisz ha a teszteket megnézi az ember, akkor a legjobb és mondjuk a középmezőnybeli vírusírtó között is van kb 3-4%...ami sztem elenyésző.....mármint nem mindegy, hogy most az avirát választom, a 99%-os.....vagy egy másikat, ami 97%os? így akkor pedig aszerint kell dönteni...hogy melyiket lehet kényelmesen használni, melyiket találom felhasználóbarátnak..esetleg azt választom, amelyik magyar nyelvű...tehát ezen a szinten az a pár % nem számít oylan sokat nem?
van értelme ennek, mármint hogy azt használd, amelyik bejön, amelyik tetszik...mert teljesítményben nem sok az eltérés....szinte hangyaf*sznyi...??
-
volvoguy
addikt
a következő programok közül szeretnék védelmi programot választani a gépemre....
tűzfalam az van, vagyis lesz, természetesen Comodo mi más....
kémeltávolító pedig a Malwarebyte’s Antimalware leszde a vírusok ellen kéne valami jó kis cucc....
kipróbáltam az összeset, végül ezek maradtak....- AVAST 4.8 Professional
- F-secure Client Security
- McAfee Total Protectionti melyiket használnátok?
Megmondom nektek őszíntén, hogy szívem szerint az Avast-ot választanám...de ami miatt mégsem tudok 100%-osan mellette dönteni az csupán az, hogy a másik kettő amint látjátok biztonsági csomag...amolyan mindent az egyben (persze a tűzfalaikat mindig kikapcsolom, hisz ott a Comodo) - tehát vannak benne mindenféle extra védelmi dolgok, amik a sima antivírusokban nincsenek meg...
ezzel csak azt akarom kifejezni, hogy az Avast valszeg jobb az F-secure és a McAfee sima antivírusánál....nade jobb e azok bővített biztonsági csomagjainál?
Ti mit javasoltok?Persze egy éven át F-securet használtam..nem volt vele sose gond...nem is volt soha fertőzésem...egy két fájlt bekaptam ami oylan volt, de azokról tudtam is hogy baj lehet velük...tehát csak úgy véletlenül soha nem került a gépemre semmi...de most úgyérzem hogy kipróbálnék valami mást is....feltéve ha a másik kettő jobb nála...
Az Avast jól szerepel a teszteken, első 3-ban mindig benne van...a McAfee is...az F-secure általában a középmezőnyben kullog....több véleményre is kíváncsi vagyok!!
-
volvoguy
addikt
az avast professionalról mi a véleményetek? ahogy láttam a teszteken elég jól szuperál...a valóságban is megállja a helyét? meg még annyi érdekelne, hogy ugye ez "csak" antivírus, nem pedig komplett védelmi csomag....namármost a védelmi csomagokban legtöbbször rengeteg extra van, mint deepguard, webguarg meg egyéb ilyen realtimes ahsznos dolgok...de ugye ez csak egy szimpla vírusirtó, nicns is belőle külön védelmi csomag....így is megállja a helyét hogy nincsbenne annyi védelmi extra, mint pl. a sok program internet security vagy total protection csomagjában?
-
volvoguy
addikt
válasz
Szellem. #12389 üzenetére
jó de ezek nem egyidőben futnak, hisz a tűzfal és a vírusirtó mindig aktív, ezeket meg én indítom el....de az viszont kérdéses, hogy ha épp vírusokat és kémprogramokat keresek, akkor aktív antivírus mellett elindítva a spyprogramokat van-e összeakadás....vagy ezt úgy érdemes csinálni, hogy mondjuk elindítom ma vírusírtást..lefut...majd kikapcsolom a programot, és lefuttatom egymás után az ansispy-okat...és akkor semmi nem akad össze semmivel...ez így jó?
-
volvoguy
addikt
üdv. a topic elején is abban a kis összefoglalórészben, illetve itt is írták páran, hogy a
- SuperAntiSpyware
- Malwarebyte’s Antimalwareprogramokat használjam együtt.....lehet ezt? 2 hasonló progit egyszerre működtetni? nem lesz belőle gubanc? vagy mivel egyiknek sincs free módban realtime védelme, így a háttérben sem futnak, ezért nem zavarnák egymást?
-
volvoguy
addikt
üdv mindenkinek. tudnátok ajánlani jó kémeltávolító programot?
olyan érdekelne, ami lehetőleg nem jár le, ingyenes....vagy egy "butitott" free változat de jó...
megvenni úgy sem fogom, annak meg értelme nincs, hogy 30 nap után lejárjon...ezeket találtam:
- Spybot
- Ad-aware
- Spyware Doctor
- Spyware Terminator
- A-Squared
- Counterspy
- SpySweeper
- Boclean
- Threatfire
- SuperAntiSpyware
- Malwarebyte’s Antimalwarenem tudom van-e ezek között ingyenes vagy free program....esetleg amit hosszabb ideig lehet használni....persze a Spybot-ot ismerem, igaz sztem kicsit vasigényes, de jó...bár lehet van nála jobb is...
-
volvoguy
addikt
válasz
Froclee #12359 üzenetére
köszi! - még aki tud javasolni azt is szívesen fogadom....
amúgy az avastot régen kipróbáltam...jó hogy ingyenes, előkelő helyen végez a teszteken is...de nekem akkortájt kicsit vasigényesnek tűnt, nagyon megfogta a gépem főleg betöltéskor..nem tudom hogy ez változott-e valamit mostanság a frisebb verziókkal...mondjuk a gépem azóta jóval erősebb is lett....
avirát szintén próbáltam...nagyon tetszett a kezelőfelülete, jól átlátható volt, jól szerepel a tesztekkel...de akkor azért nem maradtam mellette, mert sokan mondták hogy a téves riasztások ugyebár.....ez most is fennáll?
comodo nevét is írtad.....ugye annak ingyenes a tűzfala, azt használom....és tudom hogy van vírusírtó része is.....az is ennyire kifinomult?
-
volvoguy
addikt
sziasztok. már régóta a comodo 2.4 és f-secure internet security csomagot használom...azt kell hogy mondjam sikerrel....nem is a vírusok miatt kellt 50-60naponta újratelepítenem a gépem, hanem ugye a sok program, játék, fennmaradt fájlok teleszemetelik a rendszert, és ez a teljesítményben ütközik ki...mégis régen jártam errefelé, és szeretném megkérdezni, hogy mi a helyzet jelenleg az antivírus-programok terén? az én f-securom milyen védelmet jelenthet 2009-ben, illetve van-e már a megszokottaknál (bitdefender, avast, avira stb.) új progi, ami az egyik legjobb.....bár kihangsúlyozom, nicns bajom az f-securral, magyar nyelvű, jól kezelhető...fertőzéseim sincsenek....csak szeretnék naprakész lenni....
köszi
üdv -
volvoguy
addikt
üdv. f-secure víruskereső program ma reggel veszélyes programot talált.
ezt:WebToolbar.win32.Mywebsearch
helye: documentum settings\...\NERO nevű mappa\Toolbar.exe.....ez most azt jelenti, hogy a NERO vírúírtó fájljával van a gikszer? mert én használtam volna a programot ma dvd írásra...de hát ne mtudom...mert a fájlt karanténba helyeztem, és lehet hibásan működne...sztetek? eg a VESZÉLYES PROGRAM az végülis kártevőnek minősül, vagy lehet hogy téves riasztás? (máskor nem jelezte)
Mit tegyek? töröljem a fertőzött fájlt, töröljem a NERO-t, és telepítsem újra? a program amugy elindul, csak kérdés nem-e dvd-írás közben krepálna be... -
volvoguy
addikt
tehát akkor nem téves riasztás? valszeg a zenei fájlok tényleg fertőzöttek? mert általában mindegyiknél ezt a ...Trojan Downloader.... szöveget dobja ki...
-
volvoguy
addikt
sziasztok. a gépen az f-secure biztonsági csomagja üzemel....
amikor letöltök, vagy le akarok tölteni zenét a LimeWire fájlmegosztó progi segítségével gyakran riaszt......pl. ezt írja ki: "...Trojan-Downloader.WMA.Get Codec.n vírus észlelve..." - ezt most akkor mi? valóban fertőzött zeneszám, avagy csak tévesen ismeri igy fel? bár ugye mivel más emberek gépéről töltök, ezért elvileg az ő gépükön lehet virus....
-
volvoguy
addikt
Üdv. következő a probléma. van egy játékom a gépen, amihez ugye szoktam patchet letölteni és azzal együtt játszani ugye. namármost reggel amikor játszani akartam, akkor lerakott a tálcára az f-secure, és kiirta, hogy a .exe fájl trojan valamivel van megfertőzve. na erre én teljességgel letöröltem a játékot a gépről, majd ujrainditottam, majd lefutattam egy keresést. nem talált semmit. felraktam ujra a játékot, majd hozzá a patchet is felakartam pakolni, de az f-secure blokkolt. kikapcsolva már fel tudtam rakni a patchet, ezután ismét lefutattam egy keresést, nem talált semmit, ez mitől van? most akkor fertőzött a fájl, vagy téves riasztás? ha utóbbi eshetőség áll fenn, akkor hh ma reggel jelentkezett, hiszen már hetek óta a gépemen volt a játék is meg a patch is, és eddig nem jelzett az f-secure...szal mitől van ez?
-
volvoguy
addikt
üdv. nem tudjátok megjelent már a comodo legújabb változata? a tűzfalnak magyar nyelven? a 3.0?
-
volvoguy
addikt
üdv. már elég rég jártam itt. van valami változás virusírtók terén? az új AVG nektek hogy szuperál a régihez képest, már aki próbálta?
-
volvoguy
addikt
üdv. a spy sweeper-ből melyiket érdemes használni, a home-t vagy az enterprise-t. van lényeges különbség egy átlagos felhasználó számára az enterprise javára? vagy az télleg csak oylan pluszokat tartalmaz, amiknek vállalatok, vagy több számitógép, meg szerverek esetén van hasznuk? tehát a sima webroot spy sweeper (home), vagy a webroot antispyware (enterprise)
-
volvoguy
addikt
üdv. kérdezem, hogy mi a helyzet a virusirtókkal? készült msotanság oylan progi, ami a tesztekben elért sorrendeket felboritotta, vagy még mindig ugyanazok az irtók vannak a piacon, amik mindig is voltak?
-
volvoguy
addikt
nem ugy értettem
-
volvoguy
addikt
ha téves riasztás akkor nem gond....nicns még kémprogim, majd alkotok valamit
-
volvoguy
addikt
érdeks, ha a bitdefender felismeri, de leirtani már nem tudja? illetve futtatott kereséskor nem találja...ez azért elég érdekes.....
-
volvoguy
addikt
de nem talűálom, nekem nicns oylanom, hogy C:\system volume...nekem a C:\ meghajtóban csak mappák vannak ,azonkivül semmi
-
volvoguy
addikt
üdv. ez mitőlvan, hetek óta kiirja, de amikor futtatok keresést, nem talál semmit, meg az f-secure sem talál semmit...
[link] -
volvoguy
addikt
bitdefender av 2008-am jelzett a napokban, hogy spywre vagy adware van a gépen, valami system volume-t láttam kiirva.....most futtattam teljes rendszervizsgálatot, és nem talált semmit, és még az f-secure sem...mi lehetett akkor az a kiirás, mert többszöt is kiirja....
-
volvoguy
addikt
Ha a gépen lévő mind2 virusirtó sem talál fertőzést, akkor mennyire bizhatom meg az eredményekben?
-
volvoguy
addikt
sziasztok.
egy pár kérdésre szeretnék választ kapni.
Az első, hogy a Colin Mcrae Dirt demo-t szeretném futtani, és az F-secure blokkolja, mondván a játék a rendszert akarja módosítani, és kártékonynak ismerte fel. ezt kétlem, mert szoftverbázisról töltöttem, és ez hivatalosan kiadott demo, tehát nem valószinű hogy virusos. de nekm csak az f-secure, hanem a service pack is kiirt valami engedélyezést is....a második, hogy a bitdefender av 2008-am jelzett a napokban, hogy virus van a gépen, valami system volume-t láttam kiirva.....most futtattam teljes rendszervizsgálatot, és nem talált semmit...mi lehetett akkor az a kiirás
A harmadik lényegebben egyszerűbb kérdés. Ha a gépen lévő mind2 virusirtó sem talál fertőzést, akkor mennyire bizhatom meg az eredményekben?
-
volvoguy
addikt
válasz
S W A T #3735 üzenetére
csak azért kérdem, mert ezekről tudok, és kipróbálom mind, és csak a legjobban tetsző/megfelelő 3at vagy 4et tartom meg...nálam a megtartás CD-re irással egyenlő...vagyis tényleg, amig egy ujabbról nem tudok, vagy hallok, addig ezek ki lesznek mentve, és ezek közül fogok használni....és ezért érdekelne, mit érné még meg kirpóbálni, mert hátha másnak mással is van tapasztalata
-
volvoguy
addikt
üdv.
volna még oylan, amivel kiegészitenétek ezeket? amit még jónak tartatok..
- Spybot Search & Destroy
- A-Squared
- Spy Sweeper
- Spyware Terminator
- Ad-Aware
- CounterSpy
- Boclean -
volvoguy
addikt
üdv. a boclean kémeltávolítóról mit gondoltok? én nem nagyon ismerem...
-
volvoguy
addikt
többet is meghagynék magamnak.....de inkább oylan kéne, ami vagy ingyenes, vagy kell hozzá regisztrálni, hogy hosszabb ideig használjam
-
volvoguy
addikt
üdv. ezek közül melyek azok a progik, amik ténylegesen frankón alkalmazhatók, illetve ha tudtok még, kiegészithetitek valamivel, ami nem szerepel itt, és érdemes megprobálni...
- Spybot Search & Destroy
- A-Squared
- Spy Sweeper
- Spyware Terminator
- Ad-Aware
- CounterSpy
- Boclean -
volvoguy
addikt
válasz
zvaragabor #3599 üzenetére
értem. köszi. tehát akkor ha én ezzel nem szórakozok, nem lesz semmi bajom emiatt..ugye?
-
volvoguy
addikt
válasz
zvaragabor #3597 üzenetére
miféle ingyenes extrákra, technikai támogatásokra illetve szolgáltatásra gondolsz?
-
volvoguy
addikt
hali. nem tudjátok, hogy bitddefenderhez miért kell még Account-ot is csinálni, ha egyszer a termék-kulcsot már begépeltem hetekkel ezelött? mert a progi megdobott egy üzenettel, hogy hozzak étre Account-ot...
vki? -
volvoguy
addikt
üdv. van nekem bitdefender antivirus 2008-am. aki ismeri, attól kérdem, hogy beirtam a product key-t...de mit jelent az, hogy még a progin belül, a register fül alatt nekem kell csinálnom egy Account-ot? Ezáltal kell azthiszem a terméket regisztrálni (register product)...őpersze van oylan lehetőség, hogy később csináljak egy accountot...de akkor msot mi van? nem elég csak a program kulcsot beirni? kötelező iylen accountot/regisztrációt csinálni? vagy ha nem csinálom ezt meg, akkor mittudomén..nem kapok több frissitést? vki segitsen!
-
volvoguy
addikt
hali. tudnátok javasolni spyware/adware semlegesitő progikat. ha lehetséges legyen ingyenes, mindamellett hatékony....ha regisztrálni kell hozzá, és azáltaln ingyenesen használni az sem gond..persze a funkciók ne legyenek lekorlátozva...márha tudtok mondani, vagy egyáltalán létezik oylan progi..
kösz
üdv -
volvoguy
addikt
tudtok linkelni nekem friss teszteket? a régi teszteken megfigyeltem, hogy a legtöbb esetben, az avast mindig az avira mögött végzett. általában ők ketten mindig párban voltak, persze az avira volt a jobb. például ha az avira elért egy teszten 99,3%-ot, akkor a rögtön utána következő avast 98,8%-ot...szal valóban ennyire közel van az avast az avirához? ugyértem persze, hogy tudásban és védelemben? (ezt a CHIP Online márciusi tesztjáből olvastam ki...)
-
volvoguy
addikt
szasztok. mcafee terékeiről mi a vélenményetek? eddig avast, f-secure, bitdefender, és nod volt a gépen, mindegyikből a legfrissebb verzió. ezekhez képest a mcafee hol helyezkedik el? (enterprise 8.5-öt használtam)
-
volvoguy
addikt
hát nem látogatok wrez sem pornó oldalakat, szal ilyen szempontból OKÉ-s a dolog. azért van 2 védelem..mert igy talán még több eséllyel szürnek az irtók....
-
volvoguy
addikt
üdv. 2 irtó van a gépen, az f-secure client security, de csak a virusirtó komponenseket telepitettem, valamint a bitdefender. okozhatja ez a kettő azt, hogy rettenetesen lassan tölt be a windows bekapcsoláskor..mármint betölt..csal még 3 percig töltöget, és sehova sem tudok kattintani? meg még is az előfordul néha, de csak néha, hogy netezés közben egy két percre a böngésző kifagy...oylankor várnom kell, hogy ujra beinduljon...
-
volvoguy
addikt
üdv. hol tudom megnézni, hogy a gépemen lévő irtó menyni memóriát emészt fel? Ctrl Alt Del feladatkezelő?
-
volvoguy
addikt
az aviráról m ia véleményetek? nekem nagyon bejön, csak ez a licence igénylés nem tetszik. sztetek helyettesithető mondjuk az avast professional-al? a tesztekben egymásmellett végeztek általában. van oylan jó az avasz prof, mint az avira?
-
volvoguy
addikt
nem tudjátok miért nem tudom felrakni a bitdefender av 2008-t? telepiés vége felé kiir valamit...vmi xcomm-ot nem tud telepiteni...ez mi lehet?
-
volvoguy
addikt
üdv. a mcafee termékei közül melyiket ajánlanátok ha ajánlható...? csak mert van home, office, business, és enterprise termék is.....és nekem otthonra kéne egy hatékony irtó....
jó lenne ha önálló, IS nélküli antivirus lenne.Sokan a VirusScan Enterprise-t ajánlják. mit gondoltok? érdemes kipróbálni? ajánlott a termék?
-
volvoguy
addikt
üdv. korábban azt irtátok, hogy nem ajánlatos oylan védelmet kialakitani, ami ál egy önálló tűzfalból, illetve egy antivirus biztonsági csomagból, kikapcsolt tűzfallal.
hogy kell elképzelni azt amit irtatok, hogy instabil lesz tőle arendszer..vagy nem is tudom már mit irtatok. fagyásokat okoznak? kék halált? lassulást? vagy mi?
-
volvoguy
addikt
hát nekem megmondom őszintén a mcafee neve mint elismert márkanév nem sokat mond. vagyis a teszteken általában a vége felé kullog....amint én láttam, és amit még észrevettem, hogy maga a név nem annyira elismert a piacon, mint az avast, avira, avg, bitdefender, vagy f-secure......nem azt mondom hogy szar..de ha pl. egy 10es lsitán sztem eléggé a végén helyzekedne el....legalábbis nekem a neve a programnak, az hogy mcafee ennyit mond...vagyis nem sokat...ettől függetlenül lehet hogy jó...
vki másképp gondolja?
-
volvoguy
addikt
üdv. mcafee-ról mi a véleményetek, melyiket ajánlanátok a mcafee termékei közül?
Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest