Aktív témák
-
válasz
etele34 #23870 üzenetére
Hali!
"Ha benyomok 70 szavazatot egymás után ugyan arra az egyre, akkor csak látszani kellene a változásnak. Nem de bár? "
Röviden? Nem Már írtam, hogy miért: [link]Noxy
A Marketing szerves részét képezi az üzletpolitikának, az élet minden területén, így a AV-k piacán is. Önmagában kitűnő progiknak sincs napjainkban esélye, ha nem megfelelő a marketing/reklám stratégia, gondolom ezzel Te is egyetértesz. Számomra csak az a probléma, amikor olyan esetekben élnek a "marketing erejével", amikor nem kellene.
Elég kellemetlen lenne, ha egy újságban, ahol 5 teljes oldalas színes hirdetés található egy adott alaplapról pl, a következő lapon meg azt cikkeznék, hogy a kutyámnak se venném meg játékszernek azt a lapot
(nyilván az újságnak is ezután)MolnárPéter
Thanx!Ezt tudom díjazni, csak lenne már x64-es OA...
Fire.
UI: Régebben a neten olvastam, hogy valamelyik AV gyártó partijára beállított egy vadegér, aki tetőtől-talpig olyan ruházatban jelent meg(zokni, cipő, bermuda, poló, sapka), amin egy másik/kokurens AV gyártó logója volt jól látható.
A cikk szerint(a vadégér elmondása alapján) lincshangulat alakult ki, ezért sietve távozott a rendezvényről.
-
MolnárPéter
aktív tag
Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest