- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kasya
nagyúr
Nyilván ilyenkor előjönnek az ilyen tartalmak.
Pont erre akartam ramutatni az "erkolcsos" ervelessel.Mellesleg igen, en sok ilyen tartalmat fogyasztok. Szinte csak ilyet, nap mint nap. Annak ellenere, hogy tobb hivatalos platform elofizetoje is vagyok.
Amugy en evek ota nem toltok fel/vissza semmmit sem torrentre (es nem is fizetek erte). Nkor és Nyaa erre lehetoseget ad.
A fizetesrol meg annyit, hogy eleg benezni Android játékok topikba, ahol tobben is arra panaszkodnak, hogy a megvett appot toroltek a Play-bol, vagy az uj android foverzio alatt nem mukodik es ezert egyesek mar semmit sem vesznek inkabb. Engem is tobbszor szivattak meg e téren. -
Kasya
nagyúr
Ha jogilag "minden rendben", akkor elojon az erkolcs, mint ervelesi alap?
Es azokkal a tartalmakkal mi van, ami a piacon nem elerhetok? Pl. egy JDM termek, amit nem hogy itthon, de Japanon kivul sehol sem elereheto? Utazzak ki, vegyem meg, hozzam haza es fizessem meg a kotelezoket...tok realis. Vagy szimplan felejtsem el es mondjak le rola, mert egy szent lakozik bennem.
-
Kasya
nagyúr
válasz szupermacs #53 üzenetére
Nem is fogsz valaszt kapni, te is tudod, mivel nem illegalis. Ne szivasd szegenyt.
-
Kasya
nagyúr
válasz Farkassacred #6 üzenetére
Attol fugg. Nekem idorol idore betellik a pohar a Netflix tartalmátol. Ilyenkor valtok. Most legutoljara epp Prime-ra. Most unnepekre család miatt ujra Netflixes vagyok.
Ezt a reklam-elofizetes dolgot pedig szimpla aremelésnek kell tekinteni. Aki az aremelessel nem ert egyet, az valoban lemondhatja, vagy nezhet reklamot.
Teaway
Jobban orulnek ha opcionalisan beallithato lenne. En egybe lenyomnam (wc, furdes, konyha, stb.) es aztan neznem tovabb. PC-n blokkolhato lesz valoszinuleg, csak TV-n lesz problemasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital