- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlogogola
tag
válasz zolmesz #6536 üzenetére
A belgyógyászat külön szakterülete az endokrinológia (ált. ez a pajzsmiriggyel, endokrin hormonokkal foglalkozik) és a diabetológus (cukor betegekkel).
Ez mind a kettő külön szakvizsga ami a belgyógyászati szakvizsgára épül.
A házi orvos az lehet fül orr gégész is,de házi orvosi munkához külön vizsgázni kell. Nem feltétetlen belgyógyász a végzettsége a h.o.-nak.
A programnál alapvetően a diabetológiai szakrendelésre kell írányitani a beteget,diabetológushoz. -
oncsi
őstag
válasz zolmesz #6536 üzenetére
Nem ismerem a szüvegkörnyezetet, de azt tudom, hogy a beteg a cukorbetegség következményeit, mellék hatásait mindig a belgyógyásszal beszéli meg. Az addhat javaslatot a különbőző enzimpotlókra, gyógyszerekre, magára az inzulinra, és ő ad javaslatot a hogy konzultálj a diabetológussal.
(Sajna érintett vagyok, érdekel majd nagyon a végeredmény. Köszi előre is hogy foglalkozol vele)
Ja, és még annyit, hogy egyes országokban tényleg lehet háziórvos, mert a háziórvosok többsége úgy is belgyógyász. De szerintem a magyar, inkább belgyógyász.[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
zolmesz
aktív tag
válasz zolmesz #6404 üzenetére
Válaszolt a Medivo, az Ontrack Diabetes fejlesztője, hogy köszi, egyelőre nem kérnek az idegen forrásból származó fordításokból, mert csak angolul viszik tovább a programot.
Nem is értem az ilyen hozzáállást: engedélyezik az alkalmazást Magyarországon, ingyen kapnak fordítást, mivel még több embert el tudnának érni (egyébként van most benne félkészen francia, német, lengyel lokalizáció is) az adott országban, de köszönik, nem kérik. Amíg csak egy fejlesztője volt, addig Ő legalább szívesen fogadta a fordításokat, de ahogy egy multi cég kezébe került, nem kell nekik.
De hogy milyen komoly cég, és hogy milyen jól megnézte mit vett át: az eredeti angol állományban az egyik mértékegység rosszul van megadva. Rossz volt már az elején és is, és így maradt a fejlesztőváltás utáni ráncfelvarrásban is. Csak a magyar verzióban van javítva, és erre azért büszke vagyok
Na jó, off-ba teszem, hátha sokakat nem érdekel. -
Blue Eagle
őstag
-
AlFipapa
csendes tag
válasz zolmesz #6331 üzenetére
sziasztok,
épp most futottam bele egy hasonló problémába
az eredeti xml-be volt 4 sor ami a values-hu tartalmába sehol nem szerepelt,
ki kellett totoznom hova is legyen beszúrva
hát próbacseresznye beszurtam és nálam futtattaAndriod Exsoul Web Browser
Jellemzők:
- Menj vissza vagy előre, több elözmény megnyitása egyszerre.
- több keresőmotor. - Google, Yahoo, Bing, DuckDuckGo, a Twitter, a Facebook, a YouTube.
- Keresés javaslatok.
- Nyílt egy másik böngészőt.
- oldal tartalmát leforditja.
- Add kedvencid a gyors menübe.
- Gombok elrendezése oly módon, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára egy kézzel is használni.
- Láthatjuk asztali módban honlapok segítségével egy gyors user-agent váltást.
- Könyvjelzők importálása az alapértelmezett böngészőböl.
- cache és az elözmények törlése kilépés.
- oldal mentés pdf-ként.
- Támogatja az Adobe Flash Player az Android 2.2 és újabb verziók.
- új fül a háttérben.
- Hangerő gomb akció - Oldal fel / le, stb.méret:1,9MB
fejlesztőnek is elküdtem!
[ Szerkesztve ]
"Honnan tudni ha kifogy a láthatatlan tinta?"
-
-
cris78
őstag
válasz zolmesz #6222 üzenetére
Tesztelgettem. Én híbát nem találtam még benne. Bár hétvégén lesz több időm.
Sajnos, hogy teljes értékű program legyen meg kell vásárolni a teljes verziót. Azt nem próbáltam, hogy lehet e. Azt, hogy egy cukorbeteg ad e érte, ahogy írtad 5500 Ft-ot, hááát, az én válaszom és véleményem az az,, hogy nem. Mi most vettünk a gyereknek inzulinpumpát és 45000 Ft fél évre(és ez csak gyereknek ennyi, felnőttnek közel 300 ezer) és még elég sok mindent kell fizetni. Én mindenesetre tisztellek titeket, hogy szó nélkül egyből ugrottatok és nekiáltatok megcsinálni ezeket. El sem tudjátok képzelni milyen nagy segítség lehet ez sok családnak!Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
-
szunyi777
őstag
válasz zolmesz #5994 üzenetére
... 6 more
Egyező sorok vannak a forditásban!
Esetleg kitöröltél véletlen karaktert <> vagy a string paracsot...
Gondolm Ctrl + c és Ctrl + v ?![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Topikgazda
válasz zolmesz #5996 üzenetére
Van ott egy olyan is h ”Ami a fordításhoz kellhet...”, abban van friss apktool és aapt, próbáld meg parancs sorban. És próbáld meg úgyis h -s kapcsolóval nem fejted vissza a forráskódot.(Ja, ezek a különböző apk hiper szuper fordító/csomagoló programok sajnos sokszor hibát dobnak ki,jó ha meg lehet velük csinálni az apk-k 60-70%át kb. Haverom csinálja vele, azt mondja h kb 10-ből hármat nem tud vissza csomagolni.De azért feltettem, hátha valakinek kell, és azzal akar próbálkozni...) (Meló)
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Keeperv85
nagyúr
válasz zolmesz #4479 üzenetére
Az a framework karaktertáblája. Azzal hasonlítja össze az algoritmus az erőforrásokat. Van ahol kettő is kell belőle.
A system/framework mappában vannak apk fájlok. Ebből a framework-res.apk többek között tartalmaz egy ilyen táblát.
Ha az apktool futása előtt kiadod a:
apktool if apkneve.apk (Itt most pl. apktool if framework-res.apk)
..parancsot, akkor nem a saját kódtáblát használja fel, hanem kicsomagolja a megadott fájlból. Van amelyik apk nem kompatibilis ezekkel a fájlokkal, ezért "javul meg", mikor törlöd.
-
gatto_
senior tag
válasz zolmesz #3507 üzenetére
Sok nyelv van benne, amúgy. Szóval lehet rá remény hogy beletegyék. Nem reagáltak érdemben azóta sem? Pedig jó lenne mert én is használom, és azért csak jobb magyarul.
Az SD Maid fejlesztő nekem annak idején egyből reagált mikor elküldtem neki a fordítást. Küldött egy szép kis nyelvi pakkot, súgó, marketes leírás, unlock leírás, stb..., hogy ezeket is mind fordítsam le és akkor majd beszélgetünk arról, hogy beteszi a programba. És azóta is minden frissítésnél küldi az emailt, ha esetleg új string-ek vannak. Szóval örökre megnyertem a terméktámogatást. Szóval ilyeneket elvárhatnak.
De erről itt többen többet tudnának beszélni gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest