Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Ezt ajánlanám a figyelmetekbe. Szerintem jól működik, és szívesen feltenném magyarosítva, de nem tudom mekkora meló, és, hogy volna e kedve valakinek foglalkozni vele. Nem találtam honosított hasonlóan jó programot erre a feladatra.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Keresek egy megbízható, jó kamera alkalmazást.
Találtam is egyMX camera-t ami tetszene nagyon, de jó lenne ha Magyar nyelven használni. Ha valaki a pártfogásába venné.
Viszont Ez is tetszene, ami RootRulz jóvoltából már elkészült, de nem találom sehol. Pontosabban a link nem elérhető.
Merre keressem?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz AlFipapa #6665 üzenetére
Szia!
Kipróbálom, és nagyon köszönöm
Sokszor használom, mert vannak SMS-el vezérelhető dolgaink ithon, meg ráhivással pl. Kapu, riasztó, stb.
Most ugyan ilyen időzithető, és magyarított (vagy van is csak nem találtam) programot keresek, ami beállitható ídőben felhív.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Figyelmetekbe ajánlanám Ezt! az SMS Sheduler nevű programot. Néha igazán jól jön a használata.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz RootRulez #6589 üzenetére
Köszönöm, hogy frissited.
De van vele egy kis gondom. Nem a honosításával, hanem az alap programmal.
Az én telómon tökéletes, meg eddig mindenen ment rendesen. Asszony telefonján (Sony M) viszont nem hajlandó kitenni magát a "tálcára". A play-röl frissen letöltött sem. Valaki tapasztalt valami hasonlót?
Ha nem, akkor húzom újra az egészet.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sziasztok
OFF
Szeretnék egy magyar nyelvű Dropbox alkalmazást Ubuntu alá.
Merre keresgéljem? esetleg valaki ránézne, mert úgy néz ki mint az androidos.
köszönöm
ONKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz zolmesz #6536 üzenetére
Nem ismerem a szüvegkörnyezetet, de azt tudom, hogy a beteg a cukorbetegség következményeit, mellék hatásait mindig a belgyógyásszal beszéli meg. Az addhat javaslatot a különbőző enzimpotlókra, gyógyszerekre, magára az inzulinra, és ő ad javaslatot a hogy konzultálj a diabetológussal.
(Sajna érintett vagyok, érdekel majd nagyon a végeredmény. Köszi előre is hogy foglalkozol vele)
Ja, és még annyit, hogy egyes országokban tényleg lehet háziórvos, mert a háziórvosok többsége úgy is belgyógyász. De szerintem a magyar, inkább belgyógyász.[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Köszi.
Tehát nem lehet?
Nem elég hozzá a két gép, és az azokból kinyert apk?
Azt hittem csak valami aláírás vagy valami más ismeretlen mágia.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Elnézést, tudom, hogy nem igazán idevaló a kérdés, de az itt lakók talán jó eséllyel tudnak válaszolni rá.
Tehát. Mi kellene ahhoz, hogy egy SG Note rendszerprogramját át lehessen tenni egy SG Tab-ra?
pl. a böngészőjét, vagy a gyári videó lejátszóját?
Köszönön, és bocs az off-értKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz Probert75 #6357 üzenetére
Tableten használom, és leginkább pont a kurzor mozgatás miatt tetszik. Ha bele kell javítani egy szövegbe, vagy ki kell jelölni egy szakaszt akkor pont úgy működik mint egy normál billentyűzet. FN gombok pl Teamviewer-hez jól jönnek, és az nincs is talán máson.
Az Anysoftkeyboard emlékeim szerint valamiért nem jött be. Sok bill. programot kipróbáltam, de ez tetszik a legjobban.
Bár hallottam, hogy nem mindenkinek megy (nem minden böngészővel) de a SG Tab 10.1-en, meg a SG Note 10.1-en abszolut tökéletes.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Nekem nagyon bejött Ez a billentyűzet, és látom már, hogy kicsit dolgoztak rajta. Lehetne, hogy teljesen magyar nyelvű legyen?
Valaki nem venné pártfogásába? Kevés a teljes értékű ékezetes billentyűzet, főleg kurzor mozgató nyilakkal.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Egy gyári SG Tab böngészöjébe kellene egy kis grafikát megváltoztatni.
Mindig szépen kiirja, hogy böngésző, de ha T-s kártyát teszek bele, akkor átváltozik Origo-vá, +az ikonja is origo lesz.
Ezt meg lehet oldani? Mi kell hozz? Nagyon zavaró nekem,
KösznömKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
MultiLing Keyboard—ot honositotta már valaki?
Tetszik, meg Tab-hoz színte tökéletes lenne 2 apró hibával.
1. Az enter helyén van a törlés (bosszantó )
2. Jóbb lenne egy helyesírás javitó funkcióval kiegészitve.
Ha még senki nem vette gondozásba, akkor ajánlanám.
Vagy hasonló de magyaritott billentyűzet kezelő app, ami tab-ra optimalizált jól jönne nagyon.
Meg nem is csúnya, kurzor billentyükkel kiegészítrve már meg is lenne a legjobbKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Egy magyar(itott) alkalmazás kellene egy baràtnőmnek futás rögzitéséhez. Kérlek javasoljatok valami egyszerüetKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Erre a Desktop Visualiser progira esetleg rá tudna valaki nézni? Már ha nincs honos hasonló funkcioju még. Köszönöm.
-
oncsi
őstag
Tisztelt szakik!
Ezt CanScan programot nem tudná esetleg valaki pártfogásba venni? Esetleg ajánlani helyette már honos APP-ot?
Köszönöm.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
ERRE a blockerre van-e valaki, aki bevállalná a honosítását? Használom egy ideje, és tetszik. Jó lenne ha teljesen Magyar lenne a telefonom, és csak 2-3 app ami miatt még nem 100%-os.
-
oncsi
őstag
Szeretném megkérdezni a kedves társaságot, hogy EZT blocker progit magyarította e már valaki. Nekem tetszik, jól átlátható. Ha esetleg valaki a szárnyai alá venné azt nagyon szépen megköszönném.
De ha van magyarított megfelelője, akkor az is érdekelne. Nekem a legtöbb ilyen programmal az a bajom, hogy pl. beállítok minden bejóvó hívást tiltásra, kivéve a fehér listásokat. Ilyenkor 1-et azért csörrennek, mire kinyomja a progi. Olyan lenne az igazi, ami kifelé azt a látszatot adná, hogy ki vagyok kapcsolva, vagy csak nem ad ki semmit, csak bont. KöszönömKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz ginotaki #5052 üzenetére
Szia!
Felraktam, kipróbáltam, tetszik is, de levettem. Gyerek telefonján kb eltudnám képzelni, de semmiképp nem a hívás
fogadása előtt. Inkább program indítása előtt, vagy pláne ha egyenként választható program előtt indulna, és lehetne válaszolni.
Pl. A;B;C; stílusban és a válasz helyessége alapján indulna az a program.
Bármely gyártó "Y"-s telefonján jó helyen lenne :-)Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Jó estét mindenkinek.
Szeretném megkérdezni a hozzáértő tagoktól, hogy egy alkalmazás iconját mivel lehetne lecserélni (gyári Rom, nem rootolt.
Egy Sony Ray lenne az áldozat, és a WiFi megosztást szeretném hasonlóval be-ki kapcsolgatni, mint a Sony gyári widgetjei.
Van is hasonló, meg funkciójában tökéletes, de egyik sem olyan (színe más, meg picit a mérete.Mi kell hozzá, hogy szétszedjem, és kissé átalakítsam Sonyssá?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Meg lehet oldani valahogy, hogy a gyári szoft magyartalan fordításait lecseréljem. Idegesít a "Számológé p" meg a "fááljkezel ő"
Szeretném megtartani a gyári állapotát Ray, még babrálatlan.
Meg valaki lát esetleg fantáziát pl a TapPouch Lite magyarításában?
Köszönöm előre is a választ.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Szeretném megkérdezni, hogy a Profil Silencer Manager volt e már magyarítva (nem találom)
Ha nemvolt akkor figyelmetekbe ajánlanám, ha nem túl nehéz.
Esetleg hasonló pofás, egyszerű, erre a feladatra amit már megdolgoztatok? :-)Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy barátom Pascal, C+, Delphiben kezdő, fiatal és lelkes. Németben erős, Angolban haladó.
Szeretne fordítással foglalkozni hobby szinten. A saját AP fejlesztési tervei mellett. Mi kell neki hozzá.
Milyen rendszer, és milyen programok szükségesek. tudtok ajánlani szakirodalmat?
Vagy valaki rászánna pár órát (tudom, hogy az idő drága, és semmi nincs ingyen:-)Köszönöm elöre is
[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
Űdv mindenkinek!
Szeretnék megkérni valakit, hogy, EZT ha lehetne tegye itthon is használhatóvá. Most nem az On-OFF a lényeg :-) hanem az a baj, hogy a hívható számok között nem terveztek +36 kezdetűt. Volna esetleg rá megoldás? Nagyon fontos lenne. Köszönöm akár megoldható-nem megoldható szinten is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest