-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szekra #82084 üzenetére
Leadod a neppernél a kulcsot, a forgalmit meg az autót. Ők kipucolják és kiteszik egy szerintük reális áron. Aztán ha van érdeklődő ők megmutatják neki, ha horogra akad akkor meg hívnak és mész szerződést aláírni (javaslom eszedbe se jusson előre biankószerződést aláírin) viszed a többi kulcsot (ha van) meg a törzskönyvet.
mod:
focvis: Ez jó lehetett, én a tököli reptérre akartam menni ott is volt banzaii de nem jutottam ki végül.
A Hringen meg vmi Golfos összeröffenés volt. Oda kellett volna menned igazából.
-
válasz
szekra #76221 üzenetére
Akkor törölték gyorsan. November-decemberi szállítással ígért új Tesla 3-at 9,8 millióért, magánszemélyként. Nem zárom ki a csalási kísérletet.
@Saint_: 1,5 centis a hajam; 2 éve is annyi volt. A link nem működik nálam.
(#76224) Saint_: Óóóó, ez a fotó a horgászengedélyemből.
-
válasz
szekra #76092 üzenetére
Ilyenkor van az, hogy elvileg a másik tag biztosítójának kéne fizetni, csakhát ritka az az úriember, aki kiszáll és otthagyja a névjegykártyáját a szélvédőn
.
Nekem egy horvát nőcihez volt "szerencsém" jópár éve aki képtelen volt kiparkolni úgy, hogy 1m volt köztünk. (nem javítottam a csíkot, mondván úgyis járok még horvátban...) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest