-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz
szőröscica #327611 üzenetére
Köszi!
Pont az otthoni töltés miatt lenne érdekes, tudnánk itthon tölteni. Viszont megmaradna az a biztonságérzet, hogyha lemerül véletlen, akkor se marad az út mellett. Asszony azért nem hinném, hogy ezt mindig figyelné, meg túlságosan hinne a fedkomp által kírt hatótávnak.
A töltőcsatlakozó hiba nem tudom mennyire gyakori, az mondjuk nem hangzik jól. Evse-t lehet kapni, a többi meg igazából kopó fogyó. Jelenleg a kínálat alsó harmadát nézem 3M-ig bezárólag, ez a lélektani felső határ.
Van egy szimpi, csak Debrecenben van az autó, ott átnézetni nem tudom, a leírásban az eladó gavallérként elhallgatja, hogy jégvert a kocsi, de a képeken látszik, legalább viszonylag olcsó és szerintem még lehetne rajta faragni. Plusz megpróbálok bejutni az Ampera csoportokba, hátha lesz valami féltve őrzött példány (ezekkel az a bajom hogy jellemzően a tulajok többre is tartják őket).Ünnepek előtt már nem hiszem, hogy a tettek mezejére lépünk, de kelleni fog egy második kocsi, ezt is felírom a nem túl hosszú listára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest