-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
válasz Tothgera30 #309695 üzenetére
jelentem nekem passatban (b8) semmi csipegetés nincs, 230e km után sem... 2.0 CR blue kókány nélküli...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Valaki mintha említett volna valamit a 0-200 gyorsulást. Hát, … van az a szint, ahol ez sem mérvadó.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Blindmouse telefonszámát valaki SOS elküldené nekem PÜ-ben.
koszonom."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz ArthurShelby #309137 üzenetére
Itt kint is megmostam tegnap, erre esett egy pisányi eső, nyilván megint Szahara homokkal… Pont emiatt voltam mosni tegnap este…
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Blindmouse_ #308550 üzenetére
Nem alaptalan, itt is vannak minden hájjal megkent emberek... ha van a közelben ismerős nézze meg inkább...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz Blindmouse_ #308544 üzenetére
én se ismerem... Ha úgy van küldj egy PÜ--t...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz brumi1024 #308016 üzenetére
osztrákoknál csak akkor tilos, ha nincs szennyvíz elvezetés... ha van, akkor no para... mondjuk leálló elött ott a csatorna. Az már más kérdés, hogy én néha esővízzel mosom az autóm, roppant egyszerűbb így a csilli-villi a végén, tehát nem pazarlok semmit.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz brumi1024 #307929 üzenetére
Van 1-2 tervezett, aminél már az én agyam is csak pénzt lát... amit ki kell adniuk szegény otthon maradottaknak. Pl bizalmi elv, ha valaki dühböl megy át ahol nem kéne, akkor is én, mint autós vagyok a hibás, mert nem álltam meg, és végeztem rajta egy pszichológiai tesztet, hogy egy 1-10ig skálán mennyire dühös, ergo mennyire fog elém ugrani váratlanul... gratulálok az új KRESZ alkotónak.
jól értem?"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Blindmouse_ #307780 üzenetére
van...
Nem tudom, hogy megitták-e, de valakiknek nagyon kellett..."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Blindmouse_ #307345 üzenetére
Hali, van az a munkahely, ami nem simogatja a füledet. Ki tudja, Shelby lehet dobos volt, vagy vesztett egy tortilla paskolós kihíváson.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz ArthurShelby #307224 üzenetére
... én még mindig hallom, mint a kolléga szinte az összes vad űzőt. nem kellemes, tudom alátámasztani.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Harcipocok84 #307188 üzenetére
Ha brembo van rajta, az ilyen... keményebb az anyag, cserébe versenyautós a hangzás... meg egy ideig veled lesz...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz szabonagyur #305150 üzenetére
Osztrákoknál beveszik akksit is, gumit is pénz nélkül... Nekem adtak is kerti projekthez olyan gumit, amit csak akartam, ki is keresték, ingyen. (Na jó, előző évben vettem náluk 2 szett gummát.)
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz norbert1998 #305136 üzenetére
Praktikum és stílus... ennél jobb színű autóm nem volt...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz bandus #304878 üzenetére
Nekem közvetlenül mosás elött enyhén mosószeres, meleg esővizes nagy törölköző (kb lefedi az autó orrát teljesen) áztatja a bogár temetőt kb. 15 percig, utána egyből lándzsa, még a rászáradt bogár is lejön ... (Black Oak brown színű Passat)
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest