Új hozzászólás Aktív témák

  • bbubby00

    őstag

    válasz Dyingsoul #78716 üzenetére

    Engem haverom vitt egy 2.5es Z4-el. Lobogott a hajunk meg minden, de ez az olcsóbb kategóriás MX-5 jobban bejön. Pedig kívülről sokkal szebb a Bömös. Meg persze ha hátsókerekezni akar megtanulni az ember, ezzel talán a legkönnyebb (most itt a 2milla alatti verdákról beszélünk).
    Én klímásat választottam és inkább leharcolt külsőt. Most utólag belegondolva, nem nagyon izgat a klíma, jobb lett volna talán nélküle. (Egy klíma szett 2-300e, bár egy telifény is és akkor egyedi színt tolhatok fel)
    Mostmár mind1, majd beszámolok úgyis képekkel videókkal, h a kocsi és a vezetési stílusom is h alakul. Ha lesz rá pénzem, tavasszal gatyábarázom úgyis a gépet. Addig meg próbálgatom a szárnyaimat vele.
    Nézegetem az árakat, hát nem olcsó hozzá semmi. Puha tető 100tól indul, keménytető 150. Bukókeret 50+, kasztni elemek is Deákkal indulnak. Játszósgumit meg bármilyen gumis havertól be lehet szerezni ingyé, pályákon meg le lehet adni 1-200Ft/db-ért.
    Én most a bőr tetőmet megrenováltam szétvágdosott motoroskesztyűből + szélvédőragasztóval. Nem mondom, hogy szép lett, de remélem a feladatot ellátja. Úgy gondoltam, h nyáron bírja ki a bőrtető, hisz hidegben nem egészséges hajtogatni, mert azzal nyírja ki az ember, télire meg felpattintom a keményet.
    Ha utánaolvastál, olajfogyasztás előfordul ezeknél a motoroknál, és ami a legbántóbb, h szinte lehetetlen pontos adatot leolvasni a nívópálcáról, hogy megállapítsd, h hol tart... Engem kicsit idegesít ez a dolog :(((
    Ha számít, beledobtam egy bluetoothos pio fejegységet, lehajtott tetőnél városban is jól hallani vele, a gyári hangszóró kielégítően szól, van basszus is meg minden. Ablakemelő szeret belustulni, de a 25éves Hondánál már megszoktam. Ülés nekem eddig rövid távokon bejött, több száz km-es benyomást nemtudok írni. Viszont kormányt cserélnem kell kisebbre, mert a méretemből fakadóan nem a legkomfortosabb és sajnálatos módon nem is állítható. Fogyasztás kb 8 literes.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5

Új hozzászólás Aktív témák