Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Peter.70 #233450 üzenetére

    Az a baj, hogy sok más dologhoz hasonlóan ebben sincs visszatartó erejű mértékű büntetés. Amúgy is teljesen gatyák az emberek.
    Amúgy az a tapasztalatom, hogy a nők az autóban kevésbé előzékenyek, mint a férfiak. Nem feltétlenül azért, mert nem figyelnek, hanem direkt kimondottan nehezen mondanak le az elsőbbségről. Főleg, ha az egyén valami trendi suvos kivakart pics@. Tegnap is ez erősödött bennem.

    Nyergessel mentem Budapest belsőbb részein, sokkal kevesebb előzékenység volt, mint általában (hely meg ugye nem sok van, alig férek el egy csomó helyen), mikor nem a fővárosban megyek vele. Érdekes amúgy, mert személyautóval "vidéken" engednek be nehezebben, kamionnal meg fordítva.
    Volt is egy idióta merga suv-os nő. Jobbra kanyarodóba fordult a sávom, index ki, látom van még helyem, kezdem áthúzni, erre jön rám (gondolom feleszmélt, hogy hééé, hát ezt nem engedem be, mert utána tötymörgök mögötte). Visszamenni már nem volt hová, ha megállok, blokkolok mindent is, amíg valaki be nem enged, úgyhogy folytattam a sávváltást, van fék a szarodon. Olyan idegbe került, hogy jött mellém utána ordibálni, meg dudálgatni, meg húzgálta rám a kormányt.

    Nem sokkal utána meg kanyarodtam ki és a másik utcában egy teherautó jött, aki megállt távolabb, hiszen tudta, hogy nekem hely kell a kanyarban és át kell mennem a sávjába. Amint megállt, mögötte egy suzukis öregasszony elkezdett neki dudálni, meg óbégatni. El is kezdte volna kielőzni, csak meglátott engem és inkább maradt a helyén. De ha kielőzte volna biztos neki állt volna feljebb, hogy ő fog szépen visszatolatni, nem én a kamionnal...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák