- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
focvis #216818 üzenetére
Én meg check engine-nel barátkozom. Jöttem Zegre, téli gumi, eső, sötét, kulturált tempó.
Többször szidtam korábban a Sottozero 3-at milyen hangos, most vagy én kezdek süketülni, vagy vizes aszfalton elcsöndesedik, a lényeg, nem volt zavaró hangja. Pedig nem cseréltem meg a tengelyek közt a kerekeket a múlt tél óta, elől hagytam az erősebbeket (így van jól, punktum).Már az autópálya vége felé járok, épp kikormolós üzem 180 környéke, mintha egy pillanatra megtorpant volna, semmi para, a boxszal előfordult már máskor is. Lejövök az M7-ről 1 km és bedadog, WTF, kuplung kinyom szépen felpörög a motor, de aztán újra dadog, még 2x.. begurultam Szentgyörgyre, megállok cigi. Újraindul simán, de 100 méter múlva dadog, majd le is áll (WTFx10).
Lehúzódok, újraindul, a check engine azóta világít. De legalább megy az autó, eljutottam vele Zegre. Próbálgattam, simán forog 6000 fölé, vészüzemmódban lehet, valamivel gyengébb, nem vészesen.
Indításkor kiírja: "Hiba: start-stop" - ez nem túl informatív, sőt lázba se hoz.Tipp:
1. Kimosott valami trutyit a Vpower (87 K km van benne, sok trutyi nem lehet).
2. Koszos volt a Vpower.
3. Csak a puruttyát szereti.
4. Beázott a tuningbox egyik vezetéke.
5. Szaraxik a légtömegmérő.Ötlet szintjén hogy látjátok?
Otthon van a VCDS, vasárnap este tudom megnézni. Sajnos nem sikerült működésre bírnom az ELM327-et, holnap még próbálom kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest