Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Tsebacsi #185424 üzenetére

    Az árát még nem említették.
    Amúgy a telefonok esetében mire mentünk a nagyobb energiasűrűséggel? Egyre könnyebb, kisebb akkuk köré egyre vékonyabb telefonok vannak, hogy az 1-2-3 napos akkus üzemidő véletlenül se legyen 1-2 hét egy felső-közép kategória tudásával rendelkező telefon esetében.

    Anno a Nokia, Ericcson, stb telefonok idejében nem napokban mértük az üzemidőt sem a kínálat alján, sem a kínálat tetején. Az akku térfogata maradt kb ugyanaz, a kapacitása kb ötszörös.

    A 10 perces gyorstöltéssel is az lesz a baj, mint a 30-50 percessel: a paraszt akkor is otthagyja 8-10 órás munkaidőre, vagy alvásra a kocsit az oszlopon. :W A töltőhálózat, infrastruktúra meg... Egy rendes benzinkúton van 6-10 töltőfej most folyékony üzemanyagra. Melléjük raknak még ennyit elektromos csatlakozóból. Hány ampert kell odavinni, hogy szimultán kiszolgáljon ennyi elektromos autót?

    De valóban, ha lenne megfizethető áron (10 mFt) olyan családi autó (4 fő+csomagok), ami egy töltéssel télen is elmegy 500 km-t 5 éves korában is, venném. Ez használható lenne külföldi utak alkalmával, 3-4 óra vezetés után úgyis ráfér az emberre 30 perc mozgás.
    Itt még nem tartunk és a fejlesztési költségeket is be kell hozni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák