Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz do3om #18398 üzenetére

    "ma már nem vennék WV-t, előre látom hogy 100e-ket buktam"

    1. két év múlva a kutya nem fog erre az egészre emlékezni. Toyota és a GM ügyeiben halálos áldozatok is voltak. Ki beszél ma róluk? Senki. Pedig nem voltak olyan régen.Ez is lecseng majd csak várni kell fél évet.
    2. aki 1.6 TDI motoros VW-t akar az azt is fog venni, a mesterségesen felfújt balhé ellenére is. És mivel átlagon felül jól tartják az árukat nem hiszem, hogy nagy bukó lesz túladni rajta. Hidd el a potenciális VW vásárlók leszarják ezt az egészet és meg fogják fizetni az autót, ahogy eddig is megfizették a "VW felárat."

    Húzza a faxára az usa az idióta környezetvédelmi normáit. Egy tök jó kocsi van alattad ami le merem fogadni valós körülmények között nem szennyez jobban mint a konkurencia hasonló dízelei. Ha csak nem mostanában akarod értékesíteni én abszolút nem aggódnék a helyedben. Lecseng ez a szarság és helyreáll a rend.

    "Minden háború csak halált hoz, sok-sok ember halálát, akinek dolgozni kellett volna és nem meghalni. És szegénységet hoz, csapást nyomorúságot. Akár megnyerik akár elvesztik, a háborúban csak veszíteni lehet." Wass Albert

Új hozzászólás Aktív témák