Új hozzászólás Aktív témák

  • tboldi

    nagyúr

    válasz parandroid #167937 üzenetére

    Nekem a héten fog megjönni a 70mai Smart Dash Cam Pro-m, még ez néz ki a legigényesebben.

    A bekötést meg úgy fogom csinálni, hogy a kábelt bedugom a tükör szára mellett a tetőkárpit alá, elvezetem valamelyik A-oszlop, illetve a műszerfal alatt (adnak hozzá egy kis műanyag szerszámot is, olyasmi, mint amivel a bicikligumit lehet lefejteni). Aztán kiveszem a középkonzolt (2 csavar és 2 patent tartja az egészet), a szivargyújtó vezetékeit elágaztatom kétfelé, rákötök még egy 12 V-os csatlakozót (van itthon egy felesleges gyárim), leszigetelem alaposan, beledugom a kamerához mellékelt USB-s töltőt, majd a kamerát, és végül vissza a középkonzol. Saccra 15 perc az egész, és így rejtve lesz minden a kamerán kívül, meg az eredeti szivargyújtó sem foglalódik el. A gyári biztosíték 15 A-es, úgy számolom, ha mindent is rádugok egyszerre, amiket szoktam, akkor sem lesz 10 A fölött az áram, szóval bírnia kell.

    (#167941) simonjoe: Én is nézegettem a Viofókat, de sajnos itthon nem kaphatóak, és most nem is szívesen rendelnék külföldről, a franc akar 3 hónapot várni rá. :D
    Lehet, hogy majd egyszer veszek egy A119 v3-at is, ha már normalizálódott a helyzet, aztán a 70mai meg megy a WagonR-be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák