Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz zsuha #142096 üzenetére

    Először is sajnálom, baromi dühítő tud lenni, hogy ennyi gerinctelen fakezű mászkál az utakon.

    A kérdés részben az, hogy a lámpa pöckeit eltörte-e a sárvédő, ahogy megnyomódott, sajnos ez elő szokott fordulni. Azzal együtt már tuti önrészes. Amúgy olyan 20-25k + áfa per elem kb. az ára a fényezésnek. A lökhárítóból az a kis darab az semmi, simán eltüntetik a fényezés előtt, amiatt nem aggódnék. A lakatolás díja itt csak néhány ezres lesz, az se sok. Casconál kérdés, hogy mennyit akarnak avultatni majd a kocsi kora miatt. Polírozás a fehér részeket leszedi valószínűleg.

    Asszony paripáján hasonló sérüléssel ~1 évig járt, mert terveztük az eladását és nem akartam azt, hogy rinya legyen abból, hogy rommá tört autót akarok eladni, pedig baromira zavart, hogy így néz ki. Alapvetően a lámpát kéne megnézni, hogy mennyire passzentos így a sárvédő (nálunk pl: eltörte a felső pöcköt a sárvédő), a többin én nem aggódnék, főleg, ha belvárosi harcos, csillaggarázzsal az autó.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák