Új hozzászólás Aktív témák

  • kisza25

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz -v- #112808 üzenetére

    Pedig egyszerű:
    ugyanakkora autó megevelve nagyobbnak hat (mindenki a nagyot szereti mindenből:P)
    körbeműanyagozva, kicsit felpuffasztva tetszetősebbek, mint ugyanazon az alapon készülő nem suvosított társaik
    praktikusabb a be és kiszállás, be és ki pakolás, gyerek be és kipakolása
    Általában még a legkisebb is elegendő egy kisebb családnak
    Aztán ugye a nagyvárosok rosszabb utjait a hosszabb rugók jobban tolerálják, nehezebb lepadkázni a lökösöket
    Vidéken meg kb mindig előfordul, hogy elhagyod az aszfaltot és 4x4 ugyan nem kell, de a gépek álltal kijárt földúton az emelt hasmagasság jól jön, mert van egy kis szőlőd, vagy gyümölcsösöd (ne tudd meg itt kb 10 emberből 8-nak van) most pl. megy a szőlőszüret ezerrel.
    Magyarán sokan vesznek praktikussat a szép helyett, a kombikat is azért veszik, mert praktikussak, mondjuk most már vannak szépek is.
    Saint_: ma szóba került az ampera, a szalon tulajával dumálgattunk a diesel motorok kivezetéséről, aztán mondta, hogy majd lesz fejvakarás a nagyméretű luxus autó vásárlóknál mikor diesel helyett a turbobenya 15 literrel jár majd el, itt nem is annyira az első tulajokra gondolt, hanem az itthoni használt autó piacra.
    Meg mondta, hogy kint van az udvaron egy fullos bemutató/teszt autó a fiat 500X-ból 3 hengeres 1.0T motorral, amiről jelenleg még 0 infójuk van a motorral kapcsolatban. Azt mondta, hogy egy vízvezetékszerelő megirigyelné azt ami annak a motorterében van:P

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

Új hozzászólás Aktív témák