Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    Ó baszki, rossz meglepetés a használt-új Volvómmal...

    Szóval úgy történt, hogy tegnap olvasgattam a neten és belebotlottam egy szövegbe, miszerint 160 ezer km-enként vagy 10-évente vezérműszíjat és görgőket kell cserélni a motoron. Leizzadtam, baszki ez most tíz éves. Aztán megnyugodtam, hogy ja nem, már 11 múlt. A bácsi biztos megcsináltatta, meg emlékeztem is valami macskakaparásra a szervizkönyvben.

    Új nap virradt, a macskakaparást továbbra sem tudom elolvasni, ezért hát felhívtam a szervizt. Azt mondják: nem, nem lett cserélve, mert mikor januárban a műszakinál kérdezték, hogy cseréljék-e a bácsi azt mondta nem szükséges még. Akkor már 10,5 éves volt a jármű.

    Szóval ez egy baromi jó alkualap lenne az árból... ha nem fizettem volna már ki a megbeszélt összeget. Én hülye, hogy siklottam el efölött a tény fölött... De még a szerelő sem kérdezett rá, ahova vittem átnézésre :W

    Szóval ma megyek átíratni a kocsit a nevemre, szombaton pedig hoznám haza Berlin mellől. Megérdeklődtem több helyen, kb 550-600 euró lenne a szíj+feszítőgörgők cseréje (vízpumpát még nem kell a 66ezres futás miatt azt mondták ahol érdeklődtem).
    Egytől tízig mennyire lenne cigányság utólag lejjebb alkudni az árat a fentiek ismeretében? Attól tartok ez tanulópénz lesz, de hátha... :))

    A mobile.de mintaszerződését töltöttük ki, némettudóknak a II. pontban van az érdekes rész.

    Szerk.: Vagy beleírhatjuk a szerződés kiegészítés rovatába, hogy a csere költségének x%-át átvállalja az eladó a vevőtől, így formailag nem sérül a szerződés.

    [ Szerkesztve ]

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák