Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz szuszinho #180 üzenetére
Ez tényleg nem róható fel a szoftver hibájaként, amikor rossz kedve van a telefon GPS vevőjének, akkor az asztalra letéve is képes ugrálni a ház 4 sarka között, néha átkukkantva az utca túloldalára.
Vagy, amikor az egyik korábbi tracklogomban a max sebességet, 197km/ó-t a miskolci mcdonalds épületén belül mérte (Nem a locus, egy másik )
[kép] -
vlevi
nagyúr
válasz Gy. Milán #165 üzenetére
Itt OFF, mert nem Locus, de a Mapy.cz alkalmazásban letölthetőek a térképek, akár megyénként is.
Még nem használtam sokat, mert gyalog csak nagyon ritkán túrázok (túrázok? az túlzás, szóval, olyan helyre, ami mellett nincs betonozott parkoló ). És a mapy.cz-ben tetszik, hogy lehet választani, hogy túristatérképet jelenítsen meg, vagy simát. -
vlevi
nagyúr
"A jelet a sűrű erdőben sem veszti el, ha jól be van állítva a telefon, akkor folyamatos a GPS jel."
Na, nekem sajnos mostanában pont ellentétes tapasztalataim vannak az RN7-el.
A Hortobágyon se találja a jelet, km-eken keresztül, nem tudom miért, nem tudom, hogy köze van-e hozzá, hogy a 11.0.8-as EU fw van a telefonon. Mintha korábban nem lett volna ilyen problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest