Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Mesterlovesz

  aktív tag

  válasz Janou #17307 üzenetére

  Nem tudom, hogy te hogy csinálod az érmeváltásokat, de nekem ez bevált:

  Általában D:-re teszem a bányász mappát, benne egyenként külön könyvtárba az újabb és újabb érméket, általában tudom, hogy melyik Scrypt, N-scrypt, x11, stb, ezért nem okoz problémát a választás, de ha neked ez nem jó, akkor csinálj ebbe a könyvtárba mindegyik algo-nak egy könyvtárat benne a cgminer, sgminer conf file-jával, vagy bat file-al. Mert hidd el, nincs olyan, hogy egyszer megy aztán már nem, ez csak úgy történhetett, ha valamit állítottál, rossz conf file-t másoltál be az új érméhez.
  Hogy ezt elkerüld ahhoz segítség a fenti leírás.

  Ha a thread concurency-vel van bajod akkor sajnos nincs mese ha már volt olyan érték, aminél már megközelítette a normálisat, akkor kezd el 10-100-1000-esével felfelé növelni az értékét, addig amíg megy felfelé és amíg egyszer csak be nem hal a cgminer. Ha ez megtörténik akkor az előtte normálisan menő érték és a behalt között kezd el egyre kisebb mértékben növelni az értéket, amíg meg nem találod a pontot, ahol HW hiba nélkül a legnagyobb sebességgel megy a kártya.

  2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

 • lezsi1

  csendes tag

  válasz Janou #17307 üzenetére

  Nekem is tud olyat, hogy stabilan lezuhan a KH, látszólag ok nélkül.
  Valójában olyan okai szoktak lenni, hogy újraindult a VGA driver (ezen reboot segít), vagy valami HW monitorozó program pollozza a szenzorokat, vagy Teamviewer, vagy más grafikus felületű alkalmazás nyitva van 1-2 ablakkal...
  Nagyon finnyás, és nem csak az elsődleges kártyán.

Hozzászólok Aktív témák