-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ref.
Nem hiszem, hogy erről van szó, mert mindhármon ugyan az a BIOS is, és látszólag számított neki, hogy melyiken van aktív kijelző és melyiken nincs (bár ez lehetett véletlen), illetve nem konzekvens (látszik, hogy valami "beragadt", nem rendeltetésszerűen működik).
Szerintem ref kártyán is engednie kéne mindet, amit elérhető a WattMan felületen, hisz ez is az eredeti AMD szoftvercsomag része és pontosan a referencia kártyákhoz lett kitalálva. A többi gyártó mellékeli a saját tuning szoftverét az egyedi kártyáihoz, ha szeretné (és szokta is, még a refekhez is).Azért is szeretem a ref kártyákat, mert ezek általában határozottan egy irányba fújják a levegőt (és így jó nagy lendülettel), így nem kötelező külön egy nagy ventilátor a kártyakupac mögé, ami messzebb fújja a szerteszét lengedező meleg levegőt (hogy ne "egymást fűtsék" a kártyák).
Nézegettem most a GTX1060-asakat is, hogy esetleg legyen kicsit diverzifikáltabb a gép (úgy látom vannak most algók, amiket szeretnek a Geforce-ok), de csak olyat találtam belőlük raktáron, amin két ventilátor ereszti mindenfelé a levegőt, nem a kijelzőcsatlakozók felé fúj (létezik ilyen, de azt 3 hetes rendelési idővel találtam).
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Magisk
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Yettel topik
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Proxmox VE
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Uncharted Legacy of Thieves Collection és Indiana Jones and the great circle ps5 játék
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xbox Series X (dobozos) tartozékaival
- HP PROBOOK 650 G4 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 256gb SSD WIN11
- 2x Corsair Vengeance RGB PRO 16Gb (2x8Gb) 3200 CL16
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest